Ο Ψινάκης είχε κλέψει την λιμουζίνα της υπουργού του ΠΑΣΟΚ (vid)

Newsroom
Ο Ψινάκης είχε κλέψει την λιμουζίνα της υπουργού του ΠΑΣΟΚ (vid)
Η απίθανη ιστορία του Ηλία Ψινάκη με την άφιξη του Βαλεντίνο στην Θεσσαλονίκη, για χάρη του οποίου είχε κλέψει την μία λιμουζίνα.

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ στο Mega το ανατρεπτικό talk show του Ηλία Ψινάκη «Στο Γηροκομείο», με την Πέγκυ Ζήνα να είναι η πρώτη καλεσμένη του.

Μεταξύ των όσων συζήτησαν με την γνωστή τραγουδίστρια ήταν και το περιστατικό με την περιβόητη φούστα του Σάκη Ρουβά από τον Βαλεντίνο, για χάρη του οποίου είχε κλέψει μία λιμουζίνα που προοριζόταν για υπουργό του ΠΑΣΟΚ που έφτανε στην Θεσσαλονίκη.

«Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές. Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, «θα του ράψω μια φούστα! Που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα». Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω. Τέλεια, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου. «Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα» του λέω. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μαλ..α τύπου «εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα». Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο», είπε αρχικά.

Μάλιστα, στη συνέχεια περιέγραψε τι έγινε κατά την άφιξη του Βαλεντίνο στην Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα του στην Πύλη Αξιού, όταν και θα φορούσε την φούστα αυτή. Εκεί λοιπόν αναγκάστηκε να κλέψει μία λιμουζίνα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, η οποία βρισκόταν εκεί για να παραλάβει μία υπουργό του ΠΑΣΟΚ.