Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Newsroom
Μαραθώνια η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ
Η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου ολοκληρώθηκε έπειτα από 10 ώρες.

Μαραθώνια αποδείχθηκε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Σχεδόν 10 ώρες από την ώρα που προσήλθε στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) συνοδεία του δικηγόρου της αδερφής της Οθωνα Παπαδόπουλου, ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της στους αστυνομικούς και αποχώρησε.

Σύμφωνα με το skai.gr η κατάθεση ολοκληρώθηκε αρχικώς μετά από 8,5 ώρες από τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ωστόσο της ζητήθηκε να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις για γεγονότα και ώρες και να περιγράψει ξανά το πρωινό που βρέθηκε νεκρή στην κούνια η 6 μηνών Ίριδα.

Η κ. Πισπιρίγκου κατέθεσε ενόρκως, δηλαδή σαν μάρτυρας, και όχι σαν ύποπτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερωτήσεις για το μοιραίο εκείνο πρωινό της 21ης Μαρτίου που η 6μηνών Ίριδα άφησε την τελευταία της πνοή στη κούνια στο σπίτι της οικογένειας στη Πάτρα και σύμφωνα με δήλωση της την βρήκε νεκρή, ήταν καταιγιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες ρωτήθηκε ξανά και ξανά για τις ακριβείς κινήσεις τόσο της ίδιας όσο και της αδερφής της κυρίως για το διάστημα των 3 ωρών που μεσολάβησαν το πρωινό της 21ης Μαρτίου μέχρι να βρεθεί το βρέφος νεκρό μέσα στη κούνια.

Η κ. Πισπιρίγκου ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών κυριολεκτικά για όλους και για όλα. Για τα αλλά δυο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη Μαλένα και Τζωρτζινα, για την σχέση του ζευγαριού (Μάνου-Ρούλας), για την Ρούλα και την σχέση που είχε με τα παιδιά της καθώς και για τις δικές της σχέσεις με το ζευγάρι και με τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας.