Άγγλος οδήγησε 190 χλμ για να πάει τα παιδιά του σε γνωστό φαστφουντάδικο αλλά ήταν κλειστό

Newsroom
Άγγλος οδήγησε 190 χλμ για να πάει τα παιδιά του σε γνωστό φαστφουντάδικο αλλά ήταν κλειστό
Παρά την ταλαιπωρία του ο πατέρας δεν έχασε το κέφι του και είπε ότι στο μέλλον θα ταξιδέψει ξανά για viral προορισμούς.

Ένας πατέρας στην Αγγλία έκανε ταξίδι περίπου 200 χλμ για να πάει τα παιδιά του στο γνωστό φαστφουντάδικο Binley Mega Chippy, αλλά όταν έφτασε εκεί με απογοήτευση διαπίστωσε ότι ήταν κλειστό.

Ο Σάιμον Χάρις από το Έσσεξ αποφάσισε να πάει με τα τρία μικρά παιδιά του στο Κόβεντρι, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο έχει γίνει vital. Όμως, η οικογένεια στάθηκε άτυχη. «Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα που θα επισκεπτόμασταν το Binley Mega Chippy. Ο γιος μου Λουκ και η κόρη μου Έμα λατρεύουν να παρακολουθούν βίντεο στο TikTok από εκεί. Ήθελα να φτάσουμε νωρίς πριν κλείσει», είπε ο πατέρας.

Simon

Η οικογένεια του Σάιμον κατευθύνθηκαν στο Binley Mega Chippy την Κυριακή (19/6) αφού είχαν τσεκάρει στο διαδίκτυο ότι θα ήταν ανοιχτό. Όμως όταν έφτασαν είδαν μια πινακίδα που έλεγε ότι τις Κυριακές δεν ήταν ανοιχτό. Παρόλα αυτά η οικογένεια δεν έχασε το κέφι της. «Για να είμαι ειλικρινής, χάρηκα που ήμασταν εκεί. Χάρηκα που τα παιδιά το πήραν τόσο χαλαρά. Βγάλαμε μερικές φωτογραφίες», συνέχισε να λέει ο Σάιμον.

«Ο ιδιοκτήτης βγήκε και μας ευχαρίστησε. Δεν ήταν πολύ απογοητευτικό, αφού καταλήξαμε να περπατάμε εκεί, τρώγοντας τεράστιες πίτσες. Επομένως σώσαμε κάπως το ταξίδι», πρόσθεσε.

Παρά το γεγονός ότι ο Σάιμον και τα τρία παιδιά του δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το φαγητό του Binley Mega Chippy, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να επισκεφτούν άλλα εστιατόρια που μπορεί να γίνουν viral. «Αν κάτι άλλο γίνει viral, θα ταξίδευα, αλλά δεν θα είχα τόσο εμπιστοσύνη στη Google. Την επόμενη φορά θα τηλεφωνήσω για να βεβαιωθώ».