Μπήκε σε λεωφορείο του Λονδίνου με τηγανητό κοτόπουλο και ο οδηγός αρνήθηκε να κάνει το δρομολόγιο (vid)

Newsroom
Μπήκε σε λεωφορείο του Λονδίνου με τηγανητό κοτόπουλο και ο οδηγός αρνήθηκε να κάνει το δρομολόγιο (vid)
Ένας οδηγός λεωφορείου στην Αγγλία αντέδρασε όταν μια γυναίκα μπήκε με ένα πακέτο που είχε τηγανητό κοτόπουλο.

Μια περίεργη εμπειρία έζησε μια νεαρή γυναίκα στην Αγγλία ένας οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε να κάνει το δρομολόγιο επειδή επιβιβάστηκε με ένα πακέτο που είχε μέσα τηγανητό κοτόπουλο.

Η γυναίκα στις 12 Απριλίου σταμάτησε το λεωφορείο για να πάει στο σπίτι της, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε. Ο οδηγός της είπε να πετάξει το φαγητό της ειδάλλως θα την άφηνε στη στάση μέσα στο σκοτάδι.

Η 23χρονη ανησύχησε για την ασφάλειά της καθώς ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. «Ήμουν μόνη μου. Ήταν νύχτα και αισθάνθηκα ότι με έδιωχναν με το ζόρι από το λεωφορείο. Ήταν τρομακτικά, καθώς θα έπρεπε να περιμένω μόνη το επόμενο λεωφορείο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα», είπε.

«Πάντα έτρωγα στα λεωφορεία, στο δρόμο για το σπίτι. Έτσι κι αλλιώς τέτοιες ώρες δεν είχε πολύ κόσμο μέσα. Μάλιστα, κάποιοι επιβάτες προέτρεψαν τον οδηγό να συνεχίσει το δρομολόγιο. Ένιωσα αμήχανα», συνέχισε.

Στις κάμερες του λεωφορείου φάνηκε ο οδηγός να αρνείται να συνεχίσει το δρομολόγιο υπό αυτές τις συνθήκες. Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, το φαγητό δεν επιτρέπεται στα λεωφορεία.

Ο οδηγός ενημέρωσε την 23χρονη ότι δεν επιτρέπεται να επιβιβαστεί με το φαγητό και της είπε να το πετάξει ή να βγει έξω. Ωστόσο, η νεαρή ανέβηκε στον επάνω όροφο του λεωφορείου, με τον οδηγό να λέει: «Τι συμβαίνει με αυτήν; Της είπα ότι δεν μπορεί να μπει με φαγητό και εκείνη ανέβηκε επάνω. Μυρίζει όλο το λεωφορείο».

Ένας επιβάτης ζήτησε από τον οδηγό να συνεχίσει το δρομολόγιό του, αλλά εκείνος απάντησε: «Δεν καθυστερώ εγώ φίλε. Απλώς της εξήγησα τους κανόνες».