Ξενοδοχείο «πακέτωσε» τουρίστες που κρατούσαν ξαπλώστρες με πετσέτες χωρίς να είναι εκεί (vid)

Newsroom
Ξενοδοχείο «πακέτωσε» τουρίστες που κρατούσαν ξαπλώστρες με πετσέτες χωρίς να είναι εκεί (vid)
Αποθέωση για την τακτική του ξενοδοχείου να μην επιτρέπει σε πελάτες να καβατζώνουν ξαπλώστρες χωρίς να είναι εκεί.

Όποιος έχει πάει σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο με πισίνα, το οποίο επισκέπτονται Βρετανοί τουρίστες, δεδομένα θα έχει… εκνευριστεί με την τακτική τους για να καβατζώνουν ξαπλώστρες.

Τι κάνουν; Κάποιος σηκώνεται νωρίς, κατεβαίνει κάτω με 2-3 πετσέτες και τσάντες και τις αφήνει πάνω σε αυτές, προκειμένου να μην της πάρει κανένας.

Αμέσως μετά είτε επιστρέφει για ύπνο, είτε πηγαίνει να πάρει πρωινό…

Έτσι, ακόμα και όταν η πισίνα είναι άδεια από κόσμο, υπάρχουν μέρες που οι μισές ξαπλώστρες είναι πιασμένες. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δημιουργεί εκνευρισμό στους υπόλοιπους πελάτες.

Ένα ξενοδοχείο στην Τενερίφη όμως αποφάσισε να λάβει τα μέτρα, εκτός από το να προειδοποιεί τους τουρίστες πως απαγορεύεται να πιάνουν ξαπλώστρες πριν τις 10.

Έβαλε κάποιους υπαλλήλους να μαζέψουν τις πετσέτες και τις τσάντες που ήταν εκεί, χωρίς να υπάρχει κάποιος, με το σκηνικό να καταγράφεται από έναν άλλο πελάτη σε video και να ανεβαίνει στο TikTok.

Φυσικά, στα σχόλια, το GF Gran Costa Adeje Hotel, γνώρισε την αποθέωση για την τακτική του αυτή.

@mandsandrands #Granhoteltenerife #poolsunbeds #nosavingsunbedsbypool #GranhotelCosta Adeje #costaadeje #towels #hotelsecurity #Britsonholiday #germansonholday #dutchonholiday ♬ Unstoppable - Sia