Epidavros Aloe Vera: Η βιολογική αλόη που παράγεται στην Αρχαία Επίδαυρο

Newsroom
Epidavros Aloe Vera: Η βιολογική αλόη που παράγεται στην Αρχαία Επίδαυρο
Αloe Vera Gel 99% που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.

Πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό.

  • Χωρίς προσθήκη νερού
  • Χωρίς προσθήκη γλυκαντικών και γεύσεων
  • Με φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ρόδι

Ο καλύτερος σύμμαχος του ανοσοποιητικού με πολλαπλά οφέλη, όπως αποτοξίνωση του οργανισμού, κινητικότητα του εντέρου, έλεγχο του σωματικού βάρους και βελτίωση της στοματικής υγιεινής.

  • Παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας κατευθείαν από τον παραγωγό
  • Παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα.
  • Για προσφορές και νέα δείτε το site www.epidavrosaloe.com

Αloe Vera Cosmetics

Τα καλλυντικά Epidavros Aloe Vera που παράγονται στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο βιολογικό χυμό αλόης δικής μας παραγωγής, από την οικοτεχνία μας, στην περιοχή της Αρχαίας Επιδαύρου.

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, θρέφει και προστατεύει της επιδερμίδα από σημάδια γήρανσης και ξηρότητας.

Η κρέμα προσώπου που περιέχει ειδικά δραστικά συστατικά με επιστημονικές μελέτες και υψηλό αντηλιακό δείκτη προστασίας που προλαβαίνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό για πρόσωπο πιο νεανικό από ποτέ!

Το serum περιέχει πεπτίδια και δραστικά συστατικά για ένα ξεκούραστο και πιο νεανικό βλέμμα ενισχύοντας συνολικά την λάμψη του προσώπου!

Η σειρά ολοκληρώνεται με τα προϊόντα σώματος, το γαλάκτωμα και το εντατικής ενυδάτωσης Aloe vera gel με κολλαγόνο και υαλουρονικό!

Τα προϊόντα της Epidavros Aloe Vera ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα για να προστατεύουν, να θρέφουν και να ανανεώνουν την επιδερμίδα μας αγκαλιάζοντάς την με υπέροχα αρώματα αναδεικνύοντας τον θησαυρό της φύσης!

γωδδγωδ