Το Netflix «δίκασε» το ERTflix για το μπλουζάκι στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Newsroom
Το Netflix «δίκασε» το ERTflix για το μπλουζάκι στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο
Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά την επίσκεψή του στην ΕΡΤ, έλαβε δώρο ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του ERTflix και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από το Netflix Greece.

Τις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Κατά την επίσκεψή του, του χάρισαν μια μπλούζα του ERTflix, την οποία ο Πατριάρχης κράτησε και φωτογραφήθηκε με αυτήν.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο συνεργάτης του Βαρθολομαίου, τα πιο ασυνήθιστα δώρα που λαμβάνει ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι T-shirt ποδοσφαιρικών ομάδων.

Έτσι ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, αποφάσισε να του κάνει δώρο κάτι ανάλογο, απλά με το σήμα του ERTflix.

H ανάρτησή του

«Ποια είναι τα πιο ασυνήθιστα δώρα που δέχεται συνήθως στις επισκέψεις του;», ρώτησα έναν συνεργάτη του Οικουμενικού Πατριάρχη λίγο πριν φύγει από την ΕΡΤ την προηγούμενη Παρασκευή. «Νομίζω οι αθλητικές μπλούζες των ποδοσφαιρικών ομάδων» μού απάντησε χαμογελώντας.

Και κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα ανάμεσα στα αναμνηστικά δώρα που του προσφέραμε, να μπει και αυτό της δικής μας νεότερης ομάδας, του ERTFLIX. Όχι μόνον δεν αιφνιδιάστηκε, αλλά χαριτολογώντας σχολίασε «θα σας κάνω την καλύτερη διαφήμιση»!

Θέλω ειλικρινά να τον ευχαριστήσω που δέχθηκε την πρόσκληση της ΕΡΤ να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις μας. Ηταν η πρώτη φορά που ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας επισκέφθηκε το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και κρατώ την ευχή του «μακάρι να μεταδίδετε συχνότερα καλές και όχι κακές ειδήσεις, διότι μην ξεχνάτε ποτέ ότι το καλό πάντοτε υπερισχύει στο τέλος του κακού».

Ανάρτηση

Το Netflix «δίκασε» το ERTflix

Ωστόσο το Netflix Greece με αφορμή αυτό το γεγονός, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, στην οποία αναφέρει: «Μπορείς να ακούσεις και το Running Up That Hill, να σε σώσει απ' τα προβλήματα γενικότερα!».