Πέταξε το κινητό της γυναίκας του στην πισίνα επειδή της μιλούσε κι εκείνη χάζευε στα social media

Newsroom
Πέταξε το κινητό της γυναίκας του στην πισίνα επειδή της μιλούσε κι εκείνη χάζευε στα social media
Η γυναίκα είναι έξαλλη όπως ανέφερε στα social media, και του ζητάει να της το αντικαταστήσει.

Ένας σύζυγος πέταξε το τηλέφωνο της γυναίκας του στην πισίνα τους αφού δεν τον άκουσε όταν της είπε να μην κοιτάει το κινητό. Σε μια ανάρτηση που ανέβηκε στο reddit η σύζυγος με ανώνυμο post, αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη σε χώρα του εξωτερικού.

Η σύζυγος ξεκίνησε την ανάρτησή της εξηγώντας ότι με τον σύζυγό της είναι μαζί δυόμισι χρόνια και παντρεμένοι έξι μήνες.

«Είμαι άνθρωπος που ασχολείται με πολλές εργασίες και έτσι θα μπορούσα να επικεντρωθώ στο να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα, όπως να τσεκάρω το Instagram μου ενώ τον ακούω», έγραψε η γυναίκα.

Στη συνέχεια μίλησε για το «τελεσίγραφο» του, στο οποίο της είπε την επόμενη φορά που θα τη δει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο ενώ ήταν μαζί του, το κινητό «θα έπρεπε να φύγει».

«Σκέφτηκα ότι ήταν υπερβολικό τελεσίγραφο γιατί δεν είναι ότι τον αγνοώ όταν μιλάει για σοβαρά πράγματα. Αλλά θέλει απλώς να ακούω στο 200% όταν μιλάει ακόμα και για ασήμαντα πράγματα», τόνισε η κοπέλα.

Τι συνέβη

Όπως ανέφερε η γυναίκα, οι δυο τους ήταν στην κουζίνα όταν ο σύζυγός της μιλούσε ενώ εκείνη κοιτούσε το κινητό της. Αν και αυτά που της έλεγε δεν ήταν σοβαρά, ωστόσο της υπενθύμισε τι της έχει πει για το κινητό.

Εκείνη συνέχισε να το κοιτάει όμως. Τότε ο σύζυγός της νευρίασε και σηκώθηκε, της πήρε το τηλέφωνο από το χέρι και «βγήκε έξω» ενώ εκείνη του φώναζε ρωτώντας τον που το πάει.

«Βγήκε έξω και το πέταξε στην πισίνα ενώ τον έβλεπα. Δεν το πίστευα. Άρχισα να του φωνάζω», ανέφερε η γυναίκα.

«Είχαμε μια τεράστια λογομαχία και αποφάσισε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει για τα Starbucks. Του έστειλα μήνυμα ότι αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και ότι περιμένω να αντικαταστήσει το τηλέφωνό μου το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Συνέχισε να σημειώνει ότι είχαν άλλη μια διαμάχη, και όταν έφτασε στο σπίτι, συνέχισε να επιμένει να αντικατασταθεί το τηλέφωνό της.