Μύκονος: Αγριος ξυλοδαρμός μητέρας από τον ανήλικο γιο της σε καφετέρια στα Ματογιάννια

Newsroom
Μύκονος: Αγριος ξυλοδαρμός μητέρας από τον ανήλικο γιο της σε καφετέρια στα Ματογιάννια
Μια αδιανόητη επίθεση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε για ασήμαντη αφορμή, στο πλαίσιο μιας συζήτησης που είχαν.

Πρωτοφανής ξυλοδαρμός μιας μητέρας από τον ανήλικο γιο της, σε περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό καφέ στα Ματογιάννια της Μυκόνου.

Σύμφωνα με το reader.gr, o ανήλικος για ασήμαντη αφορμή, αρχικά επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του με κατάρες, τη γρονθοκόπησε μπροστά στα δύο ανήλικα αδέρφια του και αφού της έσπασε τη μύτη, εξαφανίστηκε.

Η μητέρα του, αιμόφυρτη κατήγγειλε το συμβάν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και υπέβαλε μήνυση, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο νεαρός δράστης φρόντισε να διαφύγει από το νησί των ανέμων με το πρώτο πλοίο!

Τον κατήγγειλε στην Αστυνομία

Ήταν περίπου 10 το βράδυ, όταν η 44χρονη Ελληνίδα μητέρα που βρισκόταν για διακοπές στο νησί, καθόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της σε γνωστό καφέ στα Ματογιάννια.

Ξαφνικά και σύμφωνα με την καταγραφή του συμβάντος από την Αστυνομία, ο γιος της ηλικίας 17 ετών σηκώθηκε πάνω και σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να εκτοξεύει εναντίον της ύβρεις και κατάρες. Μάλιστα, της είπε «...εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο». Όμως δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση αλλά όρμησε και της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο. Μια αδιανόητη επίθεση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε για ασήμαντη αφορμή, στο πλαίσιο μιας συζήτησης που είχαν.

Η γυναίκα αιμόφυρτη προσπάθησε να τον συγκρατήσει, όμως ο δράστης ξεγλίστρησε τρέχοντας στα σοκάκια του νησιού. Η μητέρα του, πήγε στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε το αιματηρό συμβάν και υπέβαλε μήνυση εναντίον του παιδιού της, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τον σύζυγο της, έμαθε ότι ο 17χρονος μετά την πράξη του εγκατέλειψε το νησί.