Σηκώθηκε και έφυγε ο Πορτοσάλτε από το studio: «Ρε δεν μας παρατάς πρωί-πρωί» (vid)

Newsroom
Σηκώθηκε και έφυγε ο Πορτοσάλτε από το studio: «Ρε δεν μας παρατάς πρωί-πρωί» (vid)
Η ένταση μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Φοίβου Κλαυδιανού είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του πρώτου από το στούντιο πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης.

Χαμός το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ και στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», με τον Άρη Πορτοσάλτε να αποχωρεί εκνευρισμένος από το στούντιο πριν καν ολοκληρωθεί η συζήτηση με τον Φοίβο Κλαυδιανό και την Χριστίνα Κοραή.

Η κουβέντα ξεκίνησε για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ που φημολογείται πως θα δώσει η κυβέρνηση σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Εκεί λοιπόν η ένταση μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Φοίβου Κλαυδιανού άρχισε να ανεβαίνει, όμως εκεί που ξέφυγε η κατάσταση ήταν όταν σχολιάστηκαν τα όσα είπε ο πρώτος για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.

«Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί. Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή», έλεγε ο Πορτοσάλτε, διακόποντας τον συνάδελφό του, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».