Η Herbalife Nutrition «Επίσημος Προμηθευτής Διατροφής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας»

Newsroom
Η Herbalife Nutrition «Επίσημος Προμηθευτής Διατροφής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας»
Η οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας μεγαλώνει, με τη Herbalife Nutrition να προστίθεται σε αυτή με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ως «Επίσημος Προμηθευτής Διατροφής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των ελλήνων αθλητών και αθλητριών για διάκριση.

Η Herbalife Nutrition έχει μακρά παράδοση στον αθλητικό χώρο, τόσο μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαία σωματεία και αθλητές διεθνούς εμβέλειας, όσο και από την πολυετή στήριξη που παρέχει στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα.

Τη συμφωνία επισημοποίησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), Γιώργος Καπελλάκης και η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, ύστερα από συνάντησή τους στα γραφεία της ΕΠΕ, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Ο κος. Γιώργος Καπελλάκης δήλωσε για τη συνεργασία με τη Herbalife Nutrition: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να προσθέτουμε μία σπουδαία εταιρεία στην οικογένεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Η Herbalife Nutrition στηρίζει τον αθλητικό χώρο και είναι μία εταιρεία παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Ευελπιστούμε να έχουμε μία μακροχρόνια και πολύ εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του Ελληνικού Παραολυμπιακού Αθλητισμού».

Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, ανέφερε: «Για τη Herbalife Nutrition η υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μια πολύ σπουδαία αποστολή. Είμαστε υπερήφανοι που θα ενισχύσουμε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για επιτυχίες που είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα παιδιά θα μας φέρουν τα επόμενα χρόνια».