Βαλάντης για Survivor: «Όταν είδα αυτό το απάνθρωπο μοντάζ... τους θεωρώ ηθικούς εγκληματίες» (vid)

Newsroom
Βαλάντης για Survivor: «Όταν είδα αυτό το απάνθρωπο μοντάζ... τους θεωρώ ηθικούς εγκληματίες» (vid)
Ο Βαλάντης διευκρίνισε πως αν μπορούσε θα τους είχε καταστρέψει το παιχνίδι αλλά δεν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής.

Ο Βαλάντης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το Survivor, αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του, αλλά και για τo bullying που βίωσε στην αρχή της καριέρας του.

«Όταν ξεκίνησα με μιμήθηκαν για την εμφάνιση μου, με έλεγαν «Bono» της Ελλάδας, άλλα δέχθηκα και bullying. Όταν ήμουν ζευγάρι με την Έλενα Γκρέκου είχα πει ότι δεν Θέλω να τραγουδάει στον ίδιο χώρο με έμενα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σχέση μου. αν έκανα κάτι, θα ήταν στο τέλος μίας σχέσης», ανέφερε αρχικά ο Βαλάντης.

«Από το 2003 πάντα υπάρχει φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο. Είναι πολύ επίπονο να είναι σε απόσταση τα παιδιά μου», συνέχισε.

Τι είπε για το Survivor

Για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είπε πως, «όταν γύρισα στην Ελλάδα και είδα αυτό το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν στο Survivor, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα. Αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει το τελείως παιχνίδι. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον της παράγωγης του ριάλιτι».

Για την κατάσταση που επικρατεί και για τις δυσκολίες της δημιουργίας μίας οικογένειας, ο Βαλάντης δήλωσε πως, «η κατάσταση δεν μπορεί να βοηθήσει στο να δημιουργήσεις άλλο ένα παιδί με την σύντροφο μου, είναι 32 ετών».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε τυχαία. «Το 2018 όταν θα έμπαινα στο «Nomads» έκανα ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών», αποκάλυψε. «Τελευταία ασχολούμαι με παιδιά που κάνουν trap τραγούδια», κατέληξε.