Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν θα άφηνα ξεκρέμαστο τον Κουσουλό, δεν μιλάμε ακόμα με τον Καλλιακμάνη» (vid)

Newsroom
Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν θα άφηνα ξεκρέμαστο τον Κουσουλό, δεν μιλάμε ακόμα με τον Καλλιακμάνη» (vid)
Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι δεν μιλάει με τον Γιώργο Καλλιακμάνη μετά την τηλεοπτική κόντρα που είχε με τον Πέτρο Κουσουλό.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!» στον ALPHA βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία κλήθηκε μεταξύ άλλων να μιλήσει για τον τσακωμό στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη για το θέμα της Πάτρας.

Η Ναταλία Γερμανού την ρώτησε για αυτό το συμβάν, με την Ζήνα Κουτσελίνη να απαντά ότι: «Ο Γιώργος είναι ένας πολύ πολύ καλός μου φίλος, όλα αυτά τα χρόνια. Ο Πέτρος είναι φίλος επίσης και συνεργάτης. Είτε του αρέσει, είτε όχι, έθιξε τον Πέτρο Κουσουλό. Όταν γυρίζεις στα μούτρα του άλλου και του λες ότι εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά, είναι προσβλητικό και όταν το επαναλαμβάνει στην Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίσει να προσβάλλει.

Ο Πέτρος είναι πατέρας δύο παιδιών, έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η αλήθεια και σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί. Το CD με τις φωτογραφίες τις είχε από την πρώτη στιγμή και είπε θα τις βγάλει όταν χρειαστεί. Αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Ανθρωποκτονιών και τότε αναγκάστηκε να τις βγάλει στην εφημερίδα. Δημοσιογραφικά, σε αυτό το θέμα έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν θα άφηνα ποτέ τον συνεργάτη μου ξεκρέμαστο. Δεν μιλάμε ακόμα με τον Καλλιακμάνη».