Stranger Things: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ σε κακό Βέκνα σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο

Newsroom
Stranger Things: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ σε κακό Βέκνα σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο
Ένα βίντεο με την μεταμόρφωση του Μπάουερ στον κακό Βέκνα δημοσιεύθηκε στα social media του Stranger Things.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο πρώτος τόμος της 4η σεζόν της αγαπημένης σειράς Stranger Things, με την εμφάνιση του κακού Βέκνα να κλέβει την παράσταση. Έναν ρόλο που υποδύεται ο ηθοποιός Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, ο οποίος για τις ανάγκες χρειάστηκε να μεταμορφωθεί στον τερατώδες δαίμονα.

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που δημοσιεύθηκε στην σελίδα της δημοφιλούς σειράς του Netflix στο Instagram, παρουσιάζει όλη τη διαδικασία του ηθοποιού σε κακό Βέκνα. «Δεν μπορώ να μιλήσω, γίνομαι Βέκνα», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Ολόκληρη η στολή χρειάζεται περίπου έξι με επτά ώρες για να συναρμολογηθεί και το αποτέλεσμα του γκουρού των προσθετικών Μπάρι Γκάουερ (εργάστηκε και στο Games Of Thrones) είναι άκρως εντυπωσιακό.

Οι φαν της σειράς εξέφρασαν την έκπληξή τους που ο Μπάουερ χρειάστηκε να μεταμφιεστεί για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Βέκνα. «Διάολε, ήξερα ότι αυτός ήταν ο Βέκνα, αλλά όχι τον έπαιξε στην πραγματικότητα», έγραψε κάποιος.

«Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι κυριολεκτικά αυτός υποδύθηκε τον Βέκνα. Πίστευα ότι πήραν κάποιον τυχαία να κάνει τον ρόλο», σχολίασε κάποιος άλλος.