Βγήκε το τελευταίο τρέιλερ του Stranger Things 4 λίγο πριν την πρεμιέρα (vid)

Newsroom
Βγήκε το τελευταίο τρέιλερ του Stranger Things 4 λίγο πριν την πρεμιέρα (vid)
Όλα έτοιμα για τον τόμο 1 της 4ης σεζόν του Stranger Things.

Στις 27 Μαϊου κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος της τέταρτης σεζόν της αγαπημένης σειράς «Stranger Things» και το Netflix δημοσίευσε το τελευταίο τρέιλερ.

«Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Χόκινς. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν του Stranger Things.

Στο καστ επιστρέφουν όλοι οι γνωστοί και αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke ενώ επιστρέφει και ο Matthew Modine, που υποδύεται ξανά τον Dr. Martin Brenner, αλλά και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.