Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που το αυτοκίνητο «μπουκάρει» μέσα σε μαγαζί στην Κηφισίας (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που το αυτοκίνητο «μπουκάρει» μέσα σε μαγαζί στην Κηφισίας (vid)
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στην τζαμαρία του καταστήματος.

Ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στη τζαμαρία καταστήματος στην Κηφισίας και παρέσυρε ό,τι υπήρχε μπροστά του. Μάλιστα το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής.

Συγκεκριμένα, συνέβη στις 18:00 το απόγευμα στο Μαρούσι και το κατάστημα καλλυντικών ήταν γεμάτο με πελάτες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δυο κοπέλες κοιτούσαν αμέριμνες γυαλιά ηλίου και την στιγμή που απομακρύνονται κι ενώ δεν είχαν περάσει ούτε δυο δευτερόλεπτα, το αυτοκίνητο καρφώθηκε στην τζαμαρία και μπήκε σχεδόν όλο μέσα στο μαγαζί και παρέσυρε ό,τι υπήρχε μπροστά του.

Ευτυχώς δεν παρέσυρε κάποιον άνθρωπο, ενώ όπως ανέφερε ο υπάλληλος του καταστήματος, ήταν ώρα αιχμής και ο ήχος ήταν εκκωφαντικός.

Στο βίντεο φαίνονται και οι κινήσεις της υπαλλήλου που έτρεξε και πήρε το κινητό της για να ειδοποιήσει την πυροσβεστική.

«Καθόμουνα στο ταμείο και ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και άκουσα το αμάξι να μπαίνει μέσα», ανέφερε η υπάλληλος.

Όλα τα πράγματα μετακινήθηκαν και έφτασαν μπροστά στην πόρτα ενώ ο οδηγός προσπαθούσε να κάνει όπισθεν κάτι που όπως φάνηκε ήταν αδύνατον, αφού το αυτοκίνητο είχε σφηνωθεί στο σημείο.

Κάποια στιγμή άνοιξε την πόρτα, βγήκε από το αυτοκίνητο και είδε το χάος που προκάλεσε. Η πυροσβεστική υπηρεσία που έφτασε στο σημείο, έσπασε την βιτρίνα ώστε να μην κρέμονται τα γυαλιά που θα μπορούσαν να τραυματίσουν τον κόσμο.

Οι πελάτες και οι υπάλληλοι βγήκαν έντρομοι από το κατάστημα.