Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος (vids)

Newsroom
Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μαλούχος (vids)
Τη δυσάρεστη αυτή είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση της η κόρη του, Ζωή Μαλούχου.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός του παλιού κινηματογράφου και θεάτρου Βασίλης Μαλούχος. Τη δυσάρεστη αυτή είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση της η κόρη του, Ζωή Μαλούχου.

«Αντίο γλυκέ μου πατερούλη… Εις το επανιδείν αν και θα τα λέμε, πλέον μέσα από τις φωτογραφίες σου, κάθε μέρα και θα γελάμε και θα σχολιάζουμε όπως κάναμε τόσα χρόνια… Πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα και να συναντήσεις επιτέλους και τα αδέρφια μου που σε περιμένουν και αυτά τόσα χρόνια εκεί ψηλά στον ουρανό…

Μην ανησυχείς για μένα… Θα κάνω όσα πράγματα λέγαμε να κάνω και λόγω του κόβιντ, δεν πρόλαβα να κάνω… Εις το επανιδείν λοιπόν μέχρι να έρθω και εγώ, να ζήσουμε κατά κάποιο τρόπο σαν οικογένεια πάλι, εκεί ψηλά στον ουρανό… Θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!», έγραψε στην επίσημη σελίδα του Facebook, η κόρη του.

Ο Βασίλης Μαλούχος είχε περάσει δύο τραγωδίες καθώς είχε χάσει δύο από τα παιδιά του: «Γιατί όλα αυτά σε εμένα;"» είχε πει σε καθημερινή εφημερίδα: Θα ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών, μέσα από ειδικά προγράμματα στα σχολεία, αλλά γι’ αυτό χρειάζομαι την άδεια και τη συμπαράσταση της Πολιτείας. Ωστόσο αυτό που κάνω είναι, όταν μπορώ με δικά μου έξοδα, γιατί δεν έχω οικονομική ενίσχυση από τρίτους, να ανεβάζω το θεατρικό έργο «Ηρωίνη – Ελλάς 1-0», που έχει γράψει ο γιος μου ο Μάριος, ο οποίος ήταν πολύ ευαίσθητος κι έγραφε και ποιήματα.

Πρόκειται για ένα έργο αυτοβιογραφικό, το οποίο μιλάει για τον προσωπικό αγώνα του με τα ναρκωτικά και τελευταία φορά που ανέβηκε ήταν το 2014 από την ανεξάρτητη φοιτητική θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου, με μεγάλη επιτυχία. Στο ανέβασμα της παράστασης με βοήθησε και η Ζωή, η οποία έχει σπουδάσει θεατρολογία».

Ο Βασίλης Μαλούχος ήταν ηθοποιός και σκηνοθέτης και σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη, στο ωδείο Αθηνών, ενώ έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την επιτροπή εξαιρετικών ταλέντων.