Απίστευτο ξύλο στην πισίνα ξενοδοχείου στο Χιούστον μπροστά σε σοκαρισμένους παραθεριστές (vid)

Newsroom
Απίστευτο ξύλο στην πισίνα ξενοδοχείου στο Χιούστον μπροστά σε σοκαρισμένους παραθεριστές (vid)
Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο με το βίντεό τους να έχει γίνει viral.

Πανικός επικράτησε στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στο Χιούστον όταν δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Το επεισόδιο ξυλοδαρμού συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σε θέρετρο στο Τέξας, μπροστά στα μάτια παραθεριστών, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

Στο βίντεο οι δύο άνδρες που βρίσκονται δίπλα στην πισίνα με μαγιό, αρχίζουν να γρονθοκοπούν με μανία ο ένας τον άλλον και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τους σταματήσει. Μάλιστα, ο ένας δέχεται ένα χτύπημα και κρατάει την τελευταία στιγμή την ισορροπία του προκειμένου να μην καταλήξει μέσα στην πισίνα.

Αφού ανακτά την ισορροπία του προκαλεί τον άλλον άνδρα και ο καβγάς τους συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Κάποια στιγμή ο ένας λέει: «Καλύτερα να σταματήσεις» και στη συνέχεια υποχωρεί προς τα πίσω κρατώντας ψηλά τα χέρια του, με πρόθεση να σταματήσει.

Ωστόσο, ο άλλος είναι εξαγριωμένος και επιτίθεται ξανά. Τελικά λίγο αργότερα ένας τρίτος άνδρας καταφέρνει να τους χωρίσει, με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια προβολές.