Νέες απειλές Ερντογάν: «Συνέβη στην Ελλάδα στο παρελθόν, θα ξαναγίνει αν συνεχίσει το λάθος»

Newsroom
Νέες απειλές Ερντογάν: «Συνέβη στην Ελλάδα στο παρελθόν, θα ξαναγίνει αν συνεχίσει το λάθος»
Ο Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις απειλές κατά τις Ελλάδας στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του AKP.

Την τακτική της έντασης κατά της Ελλάδας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς, ο Ταγίπ Ερντογάν, αυτή την φορά μιλώντας στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Ο Τούρκος πρόεδρος αφού σχολίασε την πρόσφατη στρατιωτική άσκηση που έγινε στην Σμύρνη, μίλησε για τον ρόλο της χώρας του που είναι πρωταγωνιστικός, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, σε αντίθεση με αυτόν της Ελλάδας που είναι αυτός του κομπάρσου.

Μάλιστα, τόνισε πως αν συνεχίσει να επιμένει στο λάθος, θα πάθει ότι έπαθε στο παρελθόν.

«Στη Σμύρνη, όπου πήγαμε με αφορμή την άσκηση EFES 2022, μεταφέραμε τα μηνύματά μας για τις εξελίξεις στο Αιγαίο στους συνομιλητές τους, και βρεθήκαμε μαζί με τις οργανώσεις μας στη Σμύρνη. Όπως πάντα στην ιστορία, γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται ενάντια στη χώρα μας μέσω της Ελλάδας, το οποίο μας έχουν εξαπολύσει. Το πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα δεν γνωρίζει αυτό το παιχνίδι ή προσποιείται ότι είναι εθελοντής σε αυτό το παιχνίδι. Όπως γνωρίζετε, οι κομπάρσοι που είναι πιο κουρασμένοι, φθαρμένοι, χτυπημένοι, ακόμη και σπασμένα χέρια και φτερά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το όνομά τους δεν εμφανίζεται ποτέ στη σκηνή. Αυτό συνέβη στην Ελλάδα στο παρελθόν. Αν επιμείνει στο λάθος, αυτό θα ακολουθήσει», είπε χαρακτηριστικά.