Τσακαλώτος: «Πιο εύκολο να τα ξαναβρεί η Αμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ παρά η ΝΔ με τα λαϊκά στρώματα» (vid)

Newsroom
 Τσακαλώτος: «Πιο εύκολο να τα ξαναβρεί η Αμπερ Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ παρά η ΝΔ με τα λαϊκά στρώματα» (vid)
«Τα επιτόκια αυξάνονται, η ακρίβεια είναι πολύ μεγάλη. Μοιάζει πιο εύκολο να τα ξαναβρούν η Άμπερ Χέρντ και και ο Τζόνυ Ντεπ παρά εσείς με τα λαϊκά και τα μεσαία στρώματα».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας από το βήμα της Βουλής, θέλοντας να τονίσει πως η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλη απόσταση από τα λαϊκά στρώματα, χρησιμοποίησε ένα γεγονός που ήταν στην επικαιρότητα τις τελευταίες, και συγκεκριμένα την αντιδικία του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χέρντ.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα επιτόκια αυξάνονται, η ακρίβεια είναι πολύ μεγάλη. Μοιάζει πιο εύκολο να τα ξαναβρούν η Αμπερ Χέρντ και ο Τζόνι Ντεπ παρά εσείς με τα λαϊκά και τα μεσαία στρώματα».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν είναι η πρώτη φορά που «χρησιμοποιεί» διάσημους του εξωτερικού στον λόγο του καθώς αξέχαστη έχει μείνει η ατάκα του για την όμορφη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον και το ραντεβού που θα επιθυμούσε μαζί της.

Τότε ήθελε να τονίσει πόσο ανέφικτη ήταν η επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να καθοριστεί το πρωτογενές πλεόνασμα στο 2% και όχι στο 3,5%.

«Όντως, ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί πλεόνασμα 2%. Και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλς με τη Σκάρλετ Γιόχανσον», είχε αναφέρει τότε.