Ελέφαντας πάτησε μέχρι θανάτου μια γυναίκα και εμφανίστηκε στην κηδεία της για να την ξαναπατήσει

Newsroom
Ελέφαντας πάτησε μέχρι θανάτου μια γυναίκα και εμφανίστηκε στην κηδεία της για να την ξαναπατήσει
Διπλή επίθεση δέχθηκε από έναν εξαγριωμένο ελέφαντα μια γυναίκα, μία όταν ήταν ζωντανή και στη συνέχεια στην κηδεία της.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην Ινδία με πρωταγωνιστή έναν εξαγριωμένο ελέφαντα και θύμα μια άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με τους «Times of India» η 68χρονη Μάγια Μούρμου είχε πάει να πάρει νερό όταν δέχθηκε επίθεση από τον εξαγριωμένο ελέφαντα στην περιοχή Μαγιουρμπάνι στην Οντίσα. Το περιστατικό έγινε στις 9 Ιουνίου.

Ο ελέφαντας ανήκε σε κοπάδι που είχε απομακρυνθεί από κοντινό καταφύγιο της περιοχής. Όταν η 68χρονη προσπάθησε να φύγει, ο ελέφαντας της επιτέθηκε και την πάτησε. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Το βράδυ το άψυχο σώμα της γυναίκας επεστράφη στην οικογένειά της για τις τελευταίες ιεροτελεστίες. Όμως, ο ελέφαντας έκανε και πάλι την εμφάνισή του.

Ελέφαντες

Σύμφωνα με το «The Print» το θυμωμένο ζώο εισέβαλε στην κηδεία της Μάγια, άρπαξε το πτώμα, το πάτησε ξανά και στη συνέχεια το πέταξε πριν τραπεί σε φυγή. «Η οικογένειά της κράτησε το πτώμα έξω από το σπίτι για την κηδεία και τότε το ζώο εμφανίστηκε ξανά και της επιτέθηκε», ανέφερε η αστυνομία.

Ο εξαγριωμένος ελέφαντας περίμενε κοντά στο πτώμα πριν αρχίσει να βρυχάται. Τα άλλα μέλη του κοπαδιού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και στη συνέχεια εμφανίστηκαν και επιτέθηκαν στο χωριό, καταστρέφοντας το σπίτι της 68χρονης.

Οι τελευταίες τελετές στη μνήμη της Μάγια έγιναν αρκετές ώρες αργότερα, όταν η οικογένειά της σιγουρεύτηκε ότι οι ελέφαντες είχαν απομακρυνθεί. Σύμφωνα πάντως με ειδικούς, οι ελέφαντες είναι αρκετά ικανά και έξυπνα ζώα. «Είναι σίγουρα αρκετά έξυπνοι και έχουν καλή μνήμη για να εκδικηθούν», ανέφερε. Δεν έχει γίνει σαφές ωστόσο, τι έκανε η 68χρονη και εξόργισε τόσο τον ελέφαντα.