Ξύπνησε από κώμα μετά από 5 μήνες και ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της την είχε αφήσει για άλλη (vid)

Newsroom
Ξύπνησε από κώμα μετά από 5 μήνες και ανακάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της την είχε αφήσει για άλλη (vid)
Η ιστορία της Brie Duval έχει γίνει viral στα social media.

Τον Αύγουστο του 2020 η Brie Duval από τον Καναδά είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα, το οποίο λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή της. Η 25χρονη έπεσε από την ταράτσα ενός μπαρ και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να σπάσει πολλά οστά και να υποστεί εγκεφαλική κάκωση.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και στη συνέχεια μπήκε σε μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ. Οι γιατροί της έδιναν μόλις 10% να ζήσει και στη συνέχεια την έθεσαν σε κώμα για να την βοηθήσουν. Ο γονείς της παρά τις λίγες πιθανότητες που της έδιναν οι γιατροί, αρνήθηκαν να απενεργοποιηθεί η μηχανική υποστήριξη.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες η Brie εμφάνισε σημάδια βελτίωσης και έπειτα από τρεις μήνες κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα. Ωστόσο, είχε χάσει στη μνήμη της και δεν θυμόταν τίποτα από τη ζωή της, συμπεριλαμβανομένου και του αρραβωνιαστικού της. Αυτή η κατάσταση κράτησε για άλλους δύο μήνες.

Πέντε μήνες μετά το ατύχημά της άρχισε και πάλι να θυμάται τη ζωή της και έτσι τηλεφώνησε στον αρραβωνιαστικό της, με τον οποίο ήταν μαζί τέσσερα χρόνια. Όμως την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ανακάλυψε ότι εκείνος είχε προχωρήσει τη ζωή του. Μάλιστα, οι δικοί της που της έδωσαν το τηλέφωνό της για να τον καλέσει, την ενημέρωσαν ότι δεν την είχε επισκεφτεί ούτε μια φορά στο νοσοκομείο.

@hotcomagirl1 Should I do a story time? #fyp #coma #ex #storytime ♬ original sound - HotComaGirl113

«Άνοιξα το τηλέφωνό μου για να του στείλω μήνυμα και τότε έλαβα μια απάντηση από γυναίκα που μου έλεγε ότι τώρα είναι με τον σύντροφό μου. Μου είπε ότι πλέον μένει με εκείνη και τον γιο της και να μην δοκιμάσω να επικοινωνήσω μαζί του», είπε η 25χρονη και συνέχισε: «Δεν έχω νέα του από τότε που είμαι στο νοσοκομείο, με έχει αφήσει με απορίες».

Λόγω των περιορισμών του κορονοϊού, οι γονείς της δεν ήταν εφικτό να ταξιδέψουν από την Αυστραλία στον Καναδά για να την δουν. Προσπάθησαν να πάρουν ειδική άδεια από το κράτος, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Πλέον η Brie έχοντας ξεπεράσει την περιπέτειά της, έχει επιστρέψει στην Αυστραλία για να είναι κοντά στην οικογένειά της και τους φίλους της.

Η ιστορία της έχει γίνει viral στο TikTok, με τους ακόλουθούς της να της στέλνουν πολλά μηνύματα συμπαράστασης για όσα βίωσε.

@hotcomagirl1 Real coma experience vs. senior year coma experience! #fyp #coma #braininjuryawareness #braininjurysurvivor ♬ original sound - HotComaGirl113