Τσακώθηκε με τον σύντροφό της και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της, μπουκάροντας σε μπαρ (vid)

Newsroom
Τσακώθηκε με τον σύντροφό της και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της, μπουκάροντας σε μπαρ (vid)
H Lais Alves έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε μπαρ του Μπέλο Ορίζοντε, τσακώθηκε με τον σύντροφό της με την κατάσταση να ξεφεύγει τελείως.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση σε μπαρ στην περιοχή του Μπέλο Οριζόντε, στην Βραζιλία, την Παρασκευή το βράδυ εξαιτίας του καυγά ενός ζευγαριού.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί λοιπόν βρισκόταν η Lais Alves με τον σύντροφό της, Andre, με τον οποίο σε κάποια φάση άρχισε να τσακώνεται για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Έχοντας καταναλώσει 4 μπύρες και 6 σφηνάκια ουίσκι, είχε βγει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα μπουκάλι στον ώμο, να τον τραυματίσει και στη συνέχεια να τον χτυπήσει στο στήθος.

Στο video από την κάμερα ασφαλείας, φαίνονται οι δυο τους να τσακώνονται σε ένα από τα τραπέζια που βρίσκονται έξω από το μαγαζί, όμως σε κάποια φάση χάνονται από το πλάνο, καθώς έχουν πάει πιο κάτω.

Οι θαμώνες του μπαρ, βλέποντας τον καυγά, βγήκαν έξω για να τους ηρεμήσουν, όμως η 33χρονη ήταν ασταμάτητη, χτυπώντας μία άλλη κοπέλα.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό της και το έβαλε με την... μούρη μπροστά στην είσοδο του μπαρ, όπου σε κάποια φάση, κάνει όπισθεν και πατάει γκάζι, χτυπώντας το αγόρι της που προσπάθησε να την σταματήσει. Αποτέλεσμα; Να μπουκάρει όπως μπορείτε να δείτε με το Ι.Χ στο μπαρ, σπάζοντας την πόρτα της εισόδου.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, την συνέλαβε και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.