Τραγελαφικές καταστάσεις: «Αστυνομικός στην Σαντορίνη κοιμάται σε Ι.Χ επειδή είναι ακριβό το ενοίκιο» (vid)

Newsroom
Τραγελαφικές καταστάσεις: «Αστυνομικός στην Σαντορίνη κοιμάται σε Ι.Χ επειδή είναι ακριβό το ενοίκιο» (vid)
O πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος κατήγγειλε τις απίστευτες καταστάσεις που βιώνουν αστυνομικοί που έχουν αποσπαστεί στην Σαντορίνη.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστά τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που έχουν αποσπαστεί στην Μύκονο, αλλά δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα. Ανάλογα υπάρχουν και στην Σαντορίνη...

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος μιλώντας στο Open το πρωί της Τετάρτης, γνωστοποιώντας όμως οτι τα προβλήματα που υπήρχαν στην Μύκονο, λύθηκαν.

«Λύσαμε ένα θέμα που υπήρχε στη Μύκονο και τώρα προέκυψε νέο πρόβλημα στη Σαντορίνη, όπου οι συνάδελφοι ακόμα βρίσκονται στα αυτοκίνητά τους με τις αποσκευές τους. Δεν υπάρχουν οικήματα και ότι καταλύματα βρίσκουν είναι σε εξωφρενικές τιμές που δεν μπορεί ένας αστυνομικός να πληρώσει για να κάνει τη δουλειά του. Είμαστε σε επαφή και αν δεν λυθεί το ζήτημα θα βγάλουμε σήμερα έγγραφο όπως κάναμε στη Μύκονο για να λυθεί το ζήτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στη Σαντορίνη αυτή τη στιγμή δύο συνάδελφοι έχουν ανακαλέσει διότι δεν υπάρχουν οικήματα και θα γυρίσουν πίσω και το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι. Δεν μπορούν να πληρώνουν 1.200 ευρώ τον μήνα, χώρια τη ΔΕΗ και το νερό», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ. «Η βενζίνη εκεί έχει 2.80 και το σουβλάκι 5 ευρώ. Ποιος θα πάει να δουλέψει;», ρώτησε.

Μάλιστα αυτή τη στιγμή στη Σαντορίνη υπάρχει αστυνομικός ο οποίος κοιμάται στο αυτοκίνητό του. «Δεν έχει γίνει διεργασία. Δέκα αστυνομικοί είναι ξεκρέμαστοι».