Κοκκίνου: «Δεν θα είχα πρόβλημα να συνεργαστώ με τη Γαρμπή»

Newsroom
Κοκκίνου: «Δεν θα είχα πρόβλημα να συνεργαστώ με τη Γαρμπή»
«Επειδή το συγκεκριμένο παρελθόν κοντεύει 30 χρόνια, είναι στην ιστορία πλέον», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου.

H Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Καίτη Γαρμπή αλλά και την Eurovision.

Να υπενθυμίσουμε πώς μετά το ντουέτο της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση, οι χρήστες των social media, είχαν ζητήσει να γίνει κάτι αντίστοιχο και με την Έλλη Κοκκίνου και την Καίτη Γαρμπή.

«Θα έκανες ντουέτο με κάποιον που κατά καιρούς είχες, όχι κόντρες, αλλά είχαν γραφτεί διάφορα κατά καιρούς, και είχε δημιουργηθεί ένα σύννεφο, καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν θέλω να πω όνομα για ευνόητους λόγους», την ρώτησε ο δημοσιογράφος, εννοώντας την Καίτη Γαρμπή.

Εκείνη απάντησε: «Αν οι όροι και οι προϋποθέσεις ήταν καλές, ναι, γιατί όχι; Δεν έχω κολλήματα, δεν έχω προβλήματα. Τα παλιά τα αφήνω εκεί που πρέπει να τα αφήσω, στο παρελθόν. Αλίμονο αν κουβαλάω το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. Για να πάμε μπροστά, πρέπει το παρελθόν να το αφήνουμε πίσω. Κι επειδή το συγκεκριμένο παρελθόν κοντεύει 30 χρόνια, δεν ξέρω κι εγώ πόσα. Νομίζω είναι στην ιστορία πλέον. 30 χρόνια πίσω, είναι μια ζωή ολόκληρη. Πιστεύω πως κανένας μας δεν είναι κολλημένος, παρά μόνο οι γύρω γύρω..».

«Απλά ήρθε στην επικαιρότητα μετά το ντουέτο της Βίσση με την Βανδή και είπαν ότι το επόμενο θα ήταν η Έλλη με την Καίτη», ανέφερε ο δημοσιογράφος, Τάσο Ριζόπουλο.

«Και; Δεν θα μπορούσε να γίνει σ' ένα μαγαζί; Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά.. Αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση, και οι συνεργάτες να έχουν την ίδια λογική με μένα», τόνισε η τραγουδίστρια.

Τι είχε συμβεί τότε

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του '90 και οι φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τον Διονύση Σχοινά να κάνει την πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή, σε show που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

Ο Διονύσης Σχοινάς τότε, διατηρούσε σχέση με την Καίτη Γαρμπή και ακολούθησε η πρόταση γάμου.

Όμως οι φήμες ήθελαν την Έλλη Κοκκίνου να παρακολουθεί «σοκαρισμένη» από την τηλεόραση, την πρόταση γάμου.