Το Reddit αποθεώνει τον τύπο που στο πρώτο ραντεβού έκανε την κοπέλα να νιώθει απόλυτα ασφαλής

Newsroom
Το Reddit αποθεώνει τον τύπο που στο πρώτο ραντεβού έκανε την κοπέλα να νιώθει απόλυτα ασφαλής
Οι ανησυχίες της κοπέλας εξαφανίστηκαν με την αντίδρασή του, όταν αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα.

Το drink spiking έχει πάρει διαστάσεις σε όλο τον κόσμο, καθώς σε καθημερινή βάση βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις γυναικών που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης από άνδρες που είχαν ρίξει στο ποτό τους αυτό που λέμε το χάπι του βιασμού.

Τα συνεχόμενα περιστατικά έχει κάνει πολλές κοπέλες να είναι προσεκτικές και επιφυλακτικές όταν βγαίνουν έξω, ειδικά όταν μιλάμε για τα πρώτα ραντεβού με κάποιον που δεν γνωρίζουν.

Μία χρήστρια του Reddit όμως, εξιστόρησε την δική της εμπειρία που κέρδισε όσους την διάβασαν, καθώς ο άνδρας με τον οποίο είχε βγει, φρόντισε με μία κίνησή του να την κάνει να νιώσει απολύτως ασφαλής.

Οι δυο τους λοιπόν είχαν το πρώτο τους ραντεβού και βρίσκονταν σε ένα εστιατόριο, όταν άρχισε να νιώθει την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα, όμως αποφάσισε να κρατηθεί μέχρι να πάει σπίτι της, καθώς ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά.

Χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως ο 27χρονος, με τον οποίο ήταν μαζί, αντιλήφθηκε τις ανησυχίες της, όταν πλησίασε ξανά ο σερβιτόρος, του είπε: «Είναι το πρώτο μας ραντεβού. Μπορείς να πάρεις το ποτό της και να το κρατήσει μέχρι να επιστρέψει από την τουαλέτα. Μας το επιστρέφεις μετά».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η 21χρονη έμεινε έκπληκτη από την αντίδρασή του, με την ιστορία της να μετράει 1.100 σχόλια, έχοντας 17.000 upvotes.