Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς

Newsroom
Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς
Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους Βρετανούς.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε πως παραμένει «αποφασισμένη να υπηρετήσει» τους Βρετανούς, στο ευχαριστήριο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, κατά την τελευταία ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της.

«Είμαι βαθιά συγκινημένη που τόσοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το πλατινένιο ιωβηλαίο μου», δηλώνει η βασίλισσα στο μήνυμά της που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το οποίο υπογράφει ιδιοχείρως. «Παραμένω αποφασισμένη να σας υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ, με τη στήριξη της οικογένειάς μου», προσθέτει.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε υπαίθρια πάρτι ή παρακολούθησαν παρελάσεις στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ εκατομμύρια παρακολούθησαν ζωντανά από την τηλεόραση μια ποπ συναυλία έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η ίδια η βασίλισσα δεν ήταν παρούσα σε πολλές από τις κεντρικές εορταστικές εκδηλώσεις εξαιτίας προβλημάτων κινητικότητας, όμως μπόρεσε να εμφανιστεί σήμερα στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσει τα πλήθη που την επευφημούσαν κατά τη σημερινή λήξη των εορτασμών.