Μαθητής στις Πανελλήνιες 2022: «Είχαμε μια 25χρονη επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, μας έφτιαξαν καλά» (vid)

Newsroom
Μαθητής στις Πανελλήνιες 2022: «Είχαμε μια 25χρονη επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, μας έφτιαξαν καλά» (vid)
Πολλές δηλώσεις μαθητών στις Πανελλήνιες τα προηγούμενα χρόνια, έχουν γίνει viral. Φέτος, ο ένας μαθητής ονειρεύτηκε το θέμα και ο άλλος ελπίζει να ξαναδεί την επιτηρήτρια.

Η πρώτη «μάχη» των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, με το μάθημα της Έκθεσης (Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία), ολοκληρώθηκε και οι περισσότεροι μαθητές σε δηλώσεις τους στις κάμερες έξω από τα σχολεία ανέφεραν πως έγραψαν καλά.

Υπήρξαν όμως κι εκείνοι που μοιράστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρώτη ημέρα των εξετάσεων.

«Είχαμε ωραία επιτηρήτρια»

Ένας μαθητής μίλησε στην κάμερα του Aeolos TV για το μάθημα, πώς έγραψε και ανέφερε ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός.

Ωστόσο ήθελε να τονίσει πόσο ωραία ήταν η επιτηρήτρια που είχαν.

«Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω. Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώ. Ευελπιστώ να την ξαναδώ την Δευτέρα», ανέφερε.

«Είδα σε όνειρο το θέμα»

Ένας άλλος μαθητής, ανέφερε στην κάμερα πως είδε όνειρο ότι το θέμα που θα «έπεφτε» στην Έκθεση ήταν η ιστορία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το βράδυ που κοιμόμουνα, ονειρεύτηκα ότι ήμουν σ' ένα τροπικό νησί, βουτάω μέσα στη θάλασσα και με το που βγαίνω μοιράζω τα θέματα. Κοιτάω το θέμα και βλέπω να γράφει ιστορία. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη μάνα μου "ιστορία θα πέσει". Πάω στο σχολείο το λέω στα παιδιά. Βλέπω, ανοίγω και βλέπω το θέμα "γιατί μαθαίνουμε ιστορία". Άρχισα να χτυπιέμαι. Τώρα μιλάω με τους φίλους μου και μου λένε "πώς το έκανες;". Μάλλον είμαι κάποιου είδους μάντης, δεν ξέρω...».