H μεταμόρφωση του Thor Bjornsson: Έχασε 66 κιλά από τότε που κέρδισε το Strongman (vid)

Newsroom
H μεταμόρφωση του Thor Bjornsson: Έχασε 66 κιλά από τότε που κέρδισε το Strongman (vid)
O πρώτος άνθρωπος που κέρδισε τον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο διαγωνισμό Strongman, δεν θυμίζει σε τίποτα το «Βουνό του Game Of Thrones».

Ο Hafþór Júlíus Björnsson όπως είναι το πλήρες όνομά του, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν το 2018 έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κέρδιζε τον διαγωνισμό Strongman, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα χάρη στην συμμετοχή του στο Game Of Thrones, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ γνωστός στα social media. Μόνο που πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα τον άνθρωπο εκείνο.

Όχι μόνο επειδή δεν συμμετέχει πλέον στις συγκεκριμένες διοργανώσεις ή σε ταινίες, αλλά γιατί έχει χάσει πολλά κιλά. Δεκάδες κιλά για την ακρίβεια...

Είναι χαρακτηριστικό πως για τον αγώνα πυγμαχίας με τον Eddie Hall, ο οποίος ήταν να γίνει το 2021 και τελικά πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, είχε χάσει 60 κιλά, ενώ έκτοτε έχει χάσει ακόμα 6. Σύνολικά 66 κιλά δηλαδή.

«Το σωματικό μου βάρος είναι 146 κιλά. Δεν είμαι 100% αφοσιωμένος για την δίαιτα και την προπόνησή μου τελευταία. Είμαι άνθρωπος και όπως όλοι περνάω μία περίοδο που δεν είμαι 100% αφοσιωμένος όλο τον χρόνο. Είναι περίεργο αυτό, γιατί τα τελευταία 10 χρόνια ήμουν, καθώς ήθελα να πηγαίνω μπροστά», έγραψε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως όσοι χάνουν το κίνητρό τους, θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό μπορεί να συμβεί και είναι μέσα στο πρόγραμμα.