Θεσσαλονίκη: Ο άνδρας που μαχαίρωσε 47χρονο με σπαθί παραδόθηκε κουβαλώντας τρεις σουγιάδες

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Ο άνδρας που μαχαίρωσε 47χρονο με σπαθί παραδόθηκε κουβαλώντας τρεις σουγιάδες
Ένας 47χρονος τραυματίστηκε από συμπολίτη του με σπαθί σαμουράι, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην εντατική.

Συνελήφθη ο επίδοξος σαμουράι που είχε σπείρει τον τρόμο στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 63χρονο Έλληνα ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, οι αστυνομικοί είδαν έκπληκτοι πως ο 63χρονος είχε μαζί του μια σακούλα, με τρεις σουγιάδες.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στην οικεία του παρουσία πταισματοδίκη. Το σπαθί σαμουράι δεν βρέθηκε ποτέ. Την Παρασκευή (3/6) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Τι συνέβη

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο 63χρονος επιτέθηκε σε έναν 47χρονο, με σπαθί που έμοιαζε με «Κατάνα», τραυματίζοντάς τον σοβαρά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, πήγε -όπως συνηθίζει- στο πρώην στρατόπεδο των Αμπελοκήπων και άφησε σε ένα σημείο του πάρκου «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» για να ταϊστούν τα αδέσποτα ζώα του πάρκου, σύμφωνα με καταγγελία.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός 47χρονου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντάς του ότι του έχει επισημάνει πολλές φορές να μην αφήνει τέτοια κρέατα στο πάρκο, καθώς κυκλοφορούν πολλοί κάτοικοι με τα κατοικίδια ζώα τους.

Τότε ο δράστης, έβγαλε ένα σπαθί όπως καταγγέλλει στο Thestival η δικηγόρος του θύματος, Αρετή Σκουνάκη, και τραυμάτισε τον 47χρονο στην κοιλιακή χώρα.