«Σεσημασμένοι» γλάροι στη Βρετανία: «Κλέβουν» σνακ από σούπερ μάρκετ και ξυπνούν κόσμο από τα χαράματα (vid)

Newsroom
«Σεσημασμένοι» γλάροι στη Βρετανία: «Κλέβουν» σνακ από σούπερ μάρκετ και ξυπνούν κόσμο από τα χαράματα (vid)
Γυναίκα λέει ότι ο ένας γλάρος τρομοκρατούσε την οικογένειά της για πέντε χρόνια ξυπνώντας τους στις 5 το πρωί κάθε μέρα. Μια άλλη καταγγελία κάνει λόγο για «κλέφτη» γλάρο.

Μια «καταγγελία» έκανε μια γυναίκα από την Ουαλία, η οποία ανέφερε πως ένας γλάρος «τρομοκρατούσε» την οικογένειά της για πέντε μήνες ξυπνώντας τους στις 5 το πρωί κάθε μέρα.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Ceri Bradshaw μοιράστηκε την εμπειρία της από τον γλάρο. «Ο αγώνας είναι πραγματικός. Αυτός ο γλάρος παρενοχλούσε την οικογένειά μου πριν από μερικά χρόνια. Με ξυπνούσε στις 5 το πρωί επί μήνες».

Οι χρήστες ρώτησαν την Bradshaw πώς το αντιμετώπισε κι εκείνη αστειεύτηκε λέγοντας: «Τα νεροπίστολα ήταν χρήσιμα».

Η ιστορία ενός άλλου χρήστη που ήταν διακοπές

Η ανάρτησή της Bradshaw ήταν ως απάντηση σε έναν άλλο χρήστη του Twitter που παραπονέθηκε για έναν γλάρο ενώ βρισκόταν σε διακοπές.

Ο χρήστης έγραψε: «Έφτασα στο Airbnb μας. Η γυναίκα που το έχει, μας επεσήμανε τα συνηθισμένα - κλειδιά εδώ, κωδικό πρόσβασης wifi - και μετά είπε "και πρέπει να σας πω για... τον γλάρο"».

«Αποδείχθηκε ότι κάποιος φωλιάζει έξω από την κρεβατοκάμαρά μας και δεν πρέπει να το κοιτάξουμε γιατί διαφορετικά αναστατώνεται και θα επιτεθεί στα παράθυρα», ανέφερε ο χρήστης που μοιράστηκε την ιστορία του.

Ο «κλέφτης» γλάρος και το... «πειραχτήρι»

Μάλιστα αυτές δεν είναι οι πρώτες αναφορές για... «ενοχλητικούς» γλάρους. Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι ένας «εκτός ελέγχου» γλάρος, ο Στίβεν, λήστευε συχνά το τοπικό σούπερ μάρκετ.

Ο Στίβεν ο γλάρος, είχε γίνει εφιάλτης για το προσωπικό του υποκαταστήματος της Tesco και η «καταγγελία» έγινε αφού μπήκε μέσα και έκλεψε ένα πακέτο με αλμυρά σνακ τα οποία καταβρόχθισε. Το είχε κάνει αρκετές φορές, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να έχουν χάσει πλέον τον... λογαριασμό.

Ένας υπάλληλος του καταστήματος σημείωσε ότι ήταν ένα «συνηθισμένο φαινόμενο». Παρά την... ανθυγιεινή διατροφή του που αποτελείται κυρίως από πατατάκια, ο Στίβεν μπαίνει στο κατάστημα και πάει πέρα ​​δώθε μέσα και έξω, τουλάχιστον τρεις φορές κάθε μέρα.

Έχει κάνει κλοπές συνολικής αξίας 300 λιρών

Μάλιστα οι επιλογές του Στίβεν στα πατατάκια είναι ομολογουμένως καλές και ακριβές καθώς, σύμφωνα με τους υπαλλήλους, οι κλοπές του φτάνουν πια τις 300 λίρες αφού το έχει κάνει πολλές φορές, αρπάζοντας ό,τι θέλει να φάει.

Ο Στίβεν δεν είναι ο μόνος γλάρος που σκορπάει... τρόμο στην συγκεκριμένη γειτονιά, καθώς και ο Σέντρικ, έχει επίσης αναφερθεί ότι κλέβει.

Ωστόσο, ο Σέντρικ δεν λατρεύει το φαγητό, αλλά τα παιχνίδια για σκύλους. «Τριγυρίζει» τους ντόπιους και τα κατοικίδια τους, «πειράζοντάς» τα ενώ πίνει και νερό από τα μπολ τους.

Αν και ο Στίβεν θα ήθελε να προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη για όλα αυτά μόνο στον... Σέντρικ, ένας υπάλληλος του καταστήματος σημείωσε πως όλο το προσωπικό πιστεύει πως «είναι ο ίδιος γλάρος».

Οι γλάροι ωστόσο, όσο... «ζωηροί» κι αν είναι, παραμένουν αξιαγάπητοι...