Η εξήγηση για το κίτρινο υγρό που είχε στο μπουκάλι του Τζόνι Ντεπ (vid)

Newsroom
Η εξήγηση για το κίτρινο υγρό που είχε στο μπουκάλι του Τζόνι Ντεπ (vid)
Το μυστήριο με το υγρό στο μπουκάλι με το οποίο εμφανίζεται ο Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο.

Απορίες προκάλεσε το μυστηριώδες κίτρινο υγρό μέσα στο μπουκάλι του Τζόνι Ντεπ κατά την διάρκεια της δίκης του. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι ουσία ήταν μέσα στο μπουκάλι νερού και είχε τέτοιο χρώμα.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές η ουσία που είχε το μπουκάλι του ηθοποιού είναι πολύ πιθανό να είναι συμπλήρωμα βιταμινών και ενέργειας. Την Πέμπτη (19 Μαϊου) ο Ντεπ είχε εμφανιστεί με το μπουκάλι στη δίκη απέναντι στην πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ πίνει συνήθως ένα διαυγές υγρό που βρίσκεται μπουκάλια του κατά τις εμφανίσεις του στο Fairfax της Βιρτζίνια, οπότε το κίτρινο υγρό φαινόταν λίγο ασυνήθιστο. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού έλυσε το μυστήριο.

«Το νερό περιέχει Berocca», τόνισε. Το Berocca είναι η μάρκα συμπληρωμάτων ενέργειας και βιταμινών που κάνει το νερό να έχει μια κίτρινη απόχρωση.

«Η Berocca σας παρέχει επιπλέον υποστήριξη για να σας βοηθά να παραμένετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας κάθε μέρα. Υποστηρίζει την πνευματική ευκρίνεια με καφεΐνη και γκουαράνα - ένα μούρο του τροπικού δάσους που χρησιμοποιείται ως φυσική πηγή καφεΐνης - και σωματική ενέργεια με βιταμίνες Β που βοηθούν στη μετατροπή της τροφής για την καλύτερη καύση», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.