Φυλάκιση 10 μηνών στον τράπερ: «Δεν είναι δικό μου το όπλο», έλεγε (vid)

Newsroom
Φυλάκιση 10 μηνών στον τράπερ: «Δεν είναι δικό μου το όπλο», έλεγε (vid)
Το δικαστήριο τιμώρησε τον 22χρονο ποινή φυλάκισης 10 μηνών αλλά και χρηματική πρόστιμο κρίνοντάς τον ένοχο για οπλοκατοχή.

Με ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματικό πρόστιμο, τιμωρήθηκε ο πασίγνωστος τράπερ που συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Περιστέρι.

Θυμίζουμε οτι ο 22χρονος σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας, βρέθηκε να έχει πάνω του ένα όπλο τύπου κλογκ με γεμιστήρα και ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και το μεσημέρι της Τετάρτης να περάσει από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Εκεί ισχυρίστηκε πως το όπλο ήταν του φίλου του που ήταν μαζί στο Range Rover στο οποίο σταμάτησε η ομάδα ΔΙΑΣ, κάτι που επιβεβαίωσε και το έτερο άτομο που ήταν μαζί.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα υποστήριξε πως ήταν για τις ανάγκες του video clip, το οποίο θα γυρνούσε και πως δεν γνώριζε πως ήταν πραγματικό καθώς το είχε νοικιάσει από εταιρία. Όταν όμως το κατάλαβε, ενημέρωσε για ακύρωση του γυρίσματος.

Ξεκαθάρισε πως ο τράπερ δεν το γνώριζε και πως το είδε, όταν σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.