Η κόρη του The Rock μπαίνει στο ρινγκ: Έτοιμη για ντεμπούτο στο WWE

Η κόρη του The Rock μπαίνει στο ρινγκ: Έτοιμη για ντεμπούτο στο WWE
H 21χρονη Σιμόν Τζόνσον υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τo WWE και σύντομα θα τη δούμε να μπαίνει στο ρινγκ, συνεχίζοντας το έργο του πατέρα της, Ντουέιν.

O Ντουέιν Τζόνσον θεωρείται ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με το όνομά του να έχει γίνει πλέον συνώνυμο της επιτυχίας για μια ταινία. Τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα blockbusters των τελευταίων ετών, όπως το franchise του Fast & Furious, το Jumanji και το Red Notice.

Φυσικά, το άνοιγμα της «πόρτας» στα κινηματογραφικά στούντιο της Καλιφόρνια, το οφείλει στην σπουδαία του καριέρα ως επαγγελματίας παλαιστής στο WWE. O The Rock ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και μπήκε στο ρινγκ από μικρός, όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από αυτόν ο πατέρας του, Ρόκι Τζόνσον, αλλά και ο παππούς του Πίτερ Μαΐβια. Μάλιστα, την ίδια διαδρομή φαίνεται πως ακολουθεί τώρα και η κόρη του Ντουέιν, Σιμόν Τζόνσον, η οποία σύντομα αναμένεται να γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει η πρώτη τέταρτης γενιάς αθλήτρια, η οποία θα μπει στο ρινγκ του WWE.

Η μόλις 21 ετών κόρη του Rock υπέγραψε συμβόλαιο με WWE τον Φεβρουάριο του 2020. Μάλιστα τότε είχε ανακοινώσει η ίδια την είσοδό της στο διάσημο πρωτάθλημα γράφοντας στο προφίλ της στο Instagram: «Στο μικρό κορίτσι που ερωτεύτηκε την πάλη και είπε πως θα είναι η ζωή μου μια μέρα. Αυτό είναι για σένα. Είμαι ευγνώμων και έτοιμη για δουλειά. Ας το κάνουμε». Όμως, εξαιτίας κάποιων τραυματισμών της στο γόνατο, η είσοδός της στο WWE καθυστέρησε.

Τι κι αν πριν την πάλη, η Σιμόν Τζόνσον είχε ασχοληθεί με το modeling, δουλεύοντας για το πρακτορεία IMG; Φαίνεται πως το ρινγκ είναι το μέρος που νιώθει ότι ανήκει. Βέβαια, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, δεν θα τη δούμε να κάνει το ντεμπούτο της με το πραγματικό της όνομα, αλλά ως Ava Raine. Μια επιλογή που εκνεύρισε αρκετούς φαν της ίδιας, αλλά και του πατέρα της. «Το να δίνεις ένα άλλο όνομα στην Σιμόν Τζόνσον, την κόρη του The Rock, δεν έχει καμία απολύτως λογική. Αν το WWE δεν αναγνωρίσει ποιος είναι ο μπαμπάς της, τότε είναι γελοίο», έγραψε ένας χρήστης στη νεαρή αθλήτρια.

Η ίδια πάντως απάντησε πως «ένα όνομα δεν διαγράφει όσα έχει κάνει η οικογένειά μου. Θα μπορούσα να χτίσω μια ολόκληρη καριέρα πάνω στο όνομα του πατέρα μου κι ο κόσμος να με κρίνει ακόμη και τότε». Δεν έχει κι άδικο εδώ που τα λέμε. Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε την Ava Raine ή Σιμόν Τζόνσον και εντός ρινγκ.