Η στιγμή που ο «Ράμπο» Ουκρανός τα βάζει μόνος του με μια ομάδα Ρώσων λίγο πριν τον σκοτώσουν (vid)

Newsroom
Η στιγμή που ο «Ράμπο» Ουκρανός τα βάζει μόνος του με μια ομάδα Ρώσων λίγο πριν τον σκοτώσουν (vid)
Ένας ήρωας Ουκρανός τα έβαλε μόνος του με μια ομάδα Ρώσων στρατιωτών δίνοντας στους συντρόφους του χρόνο για να υποχωρήσουν.

Μια γενναία μάχη έδωσε ένας Ουκρανός στρατιώτης λίγο πριν σκοτωθεί από χειροβομβίδες των αντιπάλων του. Στο συγκλονιστικό βίντεο που έχει τραβηχτεί από drone φαίνεται ένας Ουκρανός να αντιμετωπίζει μόνος του μια ομάδα Ρώσων, οι οποίοι κατάφεραν να εξολοθρεύσουν τους συντρόφους του.

Η μάχη δόθηκε σε χαράκωμα στο Λουχάνσκ, με τα ρωσικά στρατεύματα να αναγκάζουν τους Ουκρανούς να υποχωρήσουν. Στο σημείο είχε μείνει ένας Ουκρανός, ο οποίος έμεινε για να αντιμετωπίσει και να καθυστερήσει τον εχθρό προκειμένου οι συμπατριώτες του να κερδίσουν λίγο χρόνο για να οπισθοχωρίσουν.

Ο Ουκρανός πυροβολεί με τουφέκι αναγκάζοντας τους Ρώσους να υποχωρήσουν λίγο, ωστόσο στη συνέχεια εγκλωβίζεται στην τάφρο και δέχεται βροχή από χειροβομβίδες. Ο ήρωας στρατιώτης καταφέρνει να καλυφθεί και απαντά κι αυτός με χειροβομβίδα. Λίγο αργότερα όμως, μια χειροβομβίδα πέφτει μπροστά στα πόδια του με αποτέλεσμα ο Ουκρανός να καταλήξει.