Μόνο το 1% όσων βλέπουν αυτό το σκίτσο μπορούν να βρουν τον ελέφαντα (vid)

Newsroom
Μόνο το 1% όσων βλέπουν αυτό το σκίτσο μπορούν να βρουν τον ελέφαντα (vid)
Το κουίζ με τον κρυμμένο ελέφαντα, έχει ξεπεράσει τις 6 εκατομμύρια προβολές, με τον κόσμο να σπάει το... κεφάλι του για να τον βρει.

Εδώ και ένα χρόνο, κυκλοφορεί μία σπαζοκεφαλιά στο TikTok που συνεχίζει να... συναρπάζει, αλλά και να εκνευρίζει όσους προσπαθούν να την λύσουν. Κάτι απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ο Hectic Nick, την προαναγγέλλει ως εξής...

«Μόνο το 1% των ανθρώπων μπορούν να βρουν τον κρυμμένο ελέφαντα σε αυτή την φωτογραφία», αναφέρει χαρακτηριστικά, με την εικόνα να δείχνει έναν κυνηγό στην ζούγκλα, περιτριγυρισμένο από δέντρα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 6 εκατομμύρια προβολές και τα 20 χιλιάδες σχόλια, ο TikToker δίνει μία σημαντική βοήθεια.

«Δεν είναι εύκολο, αλλά υπάρχει ένα στοιχείο. Αν γυρίσεις το τηλέφωνό σου ανάποδα, ενδεχομένως να μπορέσεις να τον βρεις».

@hecticnick Can you find him? 🐘 #fyp ♬ Build a B*tch - Bella Poarch

Αυτό λοιπόν το στοιχείο αποτελεί τεράστια βοήθεια, καθώς οι δύο μεγάλοι κορμοί των δέντρων, σχηματίζουν τα πόδια του, ενώ ο μικρότερος είναι η προβοσκίδα του.

Απάντηση

Κάποιοι μπόρεσαν να τον εντοπίσουν, ενώ ένας τύπος έγραψε στα σχόλια πως του πήρε 10 ώρες για να μπορέσει να βρει τον ελέφαντα.