Απαράδεκτη κίνηση της Βρισηίδας, έριξε φάπα στoν Ταλάντσεβ στο Survivor: «Παιδιά τι κάνει αυτό το κορίτσι;» (vid)

Newsroom
Απαράδεκτη κίνηση της Βρισηίδας, έριξε φάπα στoν Ταλάντσεβ στο Survivor: «Παιδιά τι κάνει αυτό το κορίτσι;» (vid)
Ο Γιώγος Ταλάντσεβ έμεινε έκπληκτος με την κίνηση που του έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor.

Μια απαράδεκτη κίνηση έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Γιώργο Ταλάντσεβ κατά την διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor. Η παίκτρια της μπλε ομάδας αμέσως μετά την ήττα της από την Στέλλα ξέσπασε και τα έβαλε με τον πάγκο των κόκκινων επειδή φώναζαν δίπλα της όσο αγωνιζόταν.

«Μην είστε τόσο κοντά στον πάγκο», φώναξε σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα προς την κόκκινη ομάδα, χωρίς ωστόσο να της δώσει κανένας σημασία και με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να ετοιμάζεται να αγωνιστεί και να της λέει ήρεμα. «Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ».

Η Βρισηίδα που τον ακολουθούσε του είπε: «Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει… Τι κρίμα… Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να λέει η Βρισηίδα για να λαμβάνει την αγνόησή του Γιώργου. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς τους ανθρώπους της παραγωγής ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor και τότε η Βρισηίδα του έριξε φάπα, με τον «Τάλα» να ξαφνιάζεται. «Παιδιά τι κάνει αυτό το κορίτσι;», γύρισε και είπε προς τους συμπαίκτες του.

Λίγο μετά τον δικό του αγώνα, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ξεσπάθωσε κατά του νεαρού μοντέλου! «Η άλλη τι μου έκανε, ρε φίλε; Με ακούμπαγε στο κεφάλι, με έσπρωχνε, τι είναι αυτή η συμπεριφορά ρε; Ότι πιο ανώριμο έχω δει πραγματικά σε κοπέλα! Απίστευτο! Απίστευτο, δεν το πιστεύω αλήθεια».