Ανέβασε μια λίστα κανόνων για τους υπαλλήλους της και «έφαγε» κράξιμο στα social media (vid)

Newsroom
Ανέβασε μια λίστα κανόνων για τους υπαλλήλους της και «έφαγε» κράξιμο στα social media (vid)
Επίθεση από τους χρήστες στο Instagram δέχθηκε μια γυναίκα για την περίεργη λίστα με τους κανόνες που έθεσε στους υπαλλήλους της.

Σάλος προκλήθηκε στο Instagram, με τους ακόλουθους μιας γυναίκας να την... κράζουν άσχημα, έπειτα από το βίντεο που ανέβασε με μια λίστα απαιτήσεων που έχει θέσει για τους υπαλλήλους της. Οι περισσότερες χρήστες αντέδρασαν με τα όσα περιείχε η λίστα της γυναίκας, η οποία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά της.

Σύμφωνα με αυτή την λίστα, οι υπάλληλοί της δεν επιτρέπεται να βγαίνουν από τα σπίτια τους χωρίς άδεια και πρέπει να ακολουθούν καθορισμένες ώρες ύπνου που τους έχει δώσει. Εκτός από κανόνες, το βίντεο έδειχνε και μια λίστα με «αγγαρείες» που πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram με λεζάντα: «Μου πήρε 45 λεπτά για να γράψω όλους αυτούς τους κανόνες-κανονισμούς και τη λίστα βοηθητικών εργασιών. Μπορώ να συμπεριλάβω την πραγματοποίηση μιας ψυχρής κλήσης όταν είσαι ελεύθερος;».

Η λίστα της είχε τις εξής απαιτήσεις

  • Απαγορεύεται η χρήση τηλεφώνου κατά τις ώρες εργασίας, εκτός εάν σας καλέσουμε
  • Μην βγαίνετε έξω από το σπίτι χωρίς άδεια
  • Μην μιλάτε σε αγνώστους
  • Χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο μόνο όταν τα παιδιά κοιμούνται. *1 ώρα χρήση*
  • Μην κλειδώνετε το δωμάτιό σας
  • Μην σπαταλάτε ρεύμα ή νερό
  • Μένετε σε περιοχή με κάμερα την οποία απενεργοποιείτε μόνο όταν δεν είστε σπίτι, εκτός αν κάνετε μπάνιο ή κάνετε δουλειές του σπιτιού

Ο πίνακας της γυναίκας αναφέρει επίσης, ότι ο εργαζόμενος πρέπει να κοιμάται το αργότερο μέχρι τις 21.30/22.00 και μέχρι τις 7 π.μ. Επίσης, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι τον κλιματισμό χωρίς άδεια.

Από τότε που δημοσιεύτηκε τα σχόλια έχουν πάρει... φωτιά και επικρίνουν τον εργοδότη. Ένας χρήστης έγραψε: «Αυτό είναι τόσο λυπηρό και αηδιαστικό», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Μοιάζει περισσότερο με νόμο παρά με κανόνες και κανονισμούς».