10 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Μπιλ Γκέιτς φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα

10 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Μπιλ Γκέιτς φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα
Μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς να διαθέτει μία περιουσία που φτάνει τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα, τα οποία δεν μπορεί να κάνει.

Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Ελλάδα, έχοντας δεχθεί πρόσκληση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Πιο συγκεκριμένα, ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes για το 2022 με περιουσία που φτάνει σχεδόν τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της Παρασκευής (27/5) με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στα μέρη μας. Ωστόσο, τώρα είπε να συνδυάσει δουλειά με διακοπές, μιας και «τρέχει» μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στη χώρα μας, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς επέλεξε για τη διαμονή του, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα. Αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στην ελληνική πρωτεύουσα, σειρά θα πάρουν τα νησιά, όπου ο Αμερικανός επιχειρηματίας θα απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως ακόμη και ο Γκέιτς με την αμύθητη περιουσία του, δεν μπορεί να κάνει ή να αγοράσει τα πάντα. Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα πράγματα, τα οποία ο καθένας μας έχει συνηθίσει από το καλοκαίρι του στην Ελλάδα, που ωστόσο ο ιδρυτής της Microsoft δεν θα μπορεί να απολαύσει.

- Να κάνει μπάνιο γυμνός σε μια παραλία

- Να χορέψει Ικαριώτικο σε πανηγύρι

- Να περιμένει στην ουρά για βρώμικο, βγαίνοντας από αφτεράδικο στις 5 το πρωί

- Να νοικιάσει γουρούνα για να κάνει τον γύρο του νησιού

- Να φάει σουβλάκι με απ' όλα από το παραδοσιακό σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου

- Να πάει μπουζούκια χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία (όχι τη δική του) στα λουλούδια

- Να παίξει τάβλι πίνοντας μπύρες στην ακρογιαλιά

- Να εκπαιδευτεί στο greek kamaki χωρίς να γίνει θέμα στα tabloids

- Nα περάσει ένα 24ωρο χωρίς να τον φωτογραφήσει κάποιος παπαράτσι

- Να αγοράσει φεύγοντας για σουβενίρ την (ίδια την) Ακρόπολη