Παπαρίζου: «Δεν θυμάμαι ποιος κέρδισε στον τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά με φώναζαν μαύρη γάτα για πολλά χρόνια» (vid)

Newsroom
Παπαρίζου: «Δεν θυμάμαι ποιος κέρδισε στον τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά με φώναζαν μαύρη γάτα για πολλά χρόνια» (vid)
Η Έλενα Παπαρίζουν θυμήθηκε την χρονιά που τραγούδησε στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και θυμήθηκε στιγμές από το ξεκίνημα της καριέρας της.

Έλενα Παπαρίζουν στον Τελικό

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην χρονιά που τραγούδησε στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το 2004.

Μιλώντας για το τραγούδι «τρελή καρδιά» είπε: «Θυμάμαι ότι έχω πάει στο γήπεδο, κι από εκεί βγήκε το βίντεο κλιπ. Έχω πάει σ΄έναν τελικό Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τώρα μη με μαλώσετε, δεν θυμάμαι ποιος κέρδισε αλλά θυμάμαι ότι η άλλη ομάδα με φώναζε αρκετά χρόνια μαύρη γάτα και δεν μου άρεσε αυτό».

«Ο Δάντης ήταν ο παιδικός μου έρωτας»

Μιλώντας για το τραγούδι «Αναπάντητες κλήσεις» το οποίο ερμήνευσε και στην σκηνή των βραβείων MAD, μαζί με τον Χρήστο Δάντη, ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν ο παιδικός της έρωτας.

Όπως είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία ηχογράφηση, ήταν το πρώτο μου σόλο video clip, ήταν λίγο δύσκολα για εμένα. Δεν ήξερα ακριβώς πως ήταν να είμαι στο κέντρο μιας κάμερας, στο κέντρο μιας σκηνής. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Αλλά αυτό που θυμάμαι πάρα πολύ έντονα, είναι όταν μοιραστήκαμε την σκηνή μαζί με τον Χρήστο Δάντη στα βραβεία MAD, που έκανε αυτή την πολύ ιδιαίτερη διασκευή. Εν τω μεταξύ όλοι γνωρίζουν ότι ο παιδικός μου έρωτας λεγόταν Χρήστος Δάντης. Είχα τόσο άγχος που νόμιζα ότι θα πέσω κάτω. Επίσης, έκανε και πολλή ζέστη. Οπότε, ένιωθα ότι ήθελα να λιποθυμήσω. Έκανε ζέστη, είχα τον Χρήστο Δάντη, είχαμε και τραγουδάρα», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.