Ο Στηβ Μιλάτος απάντησε για την άσεμνη χειρονομία μετά την αθώωσή του: «Μου εύχονταν να πεθάνω» (vid)

Newsroom
Ο Στηβ Μιλάτος απάντησε για την άσεμνη χειρονομία μετά την αθώωσή του: «Μου εύχονταν να πεθάνω» (vid)
Μετά την αθώωσή του για την υπόθεση βιασμού, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στο Mega.

Παρέμβαση στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας για πρώτη φορά για την καταγγελία βιασμού που έγινε εις βάρος από μία 21χρονη τουρίστρια στην Ρόδο.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother αναφέρθηκε στην αθώωσή του, λέγοντας: «Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τί σκέφτεται ο καθένας», ανέφερε.

«Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια», επέμεινε, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Η κοπέλα απάντησε ότι ούτε την έσπρωξα, ούτε ότι είπε όχι, ούτε ότι φώναξε. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό».

«Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ΄τη χώρα τους, Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Τέλος, για την άσεμνη χειρονομία, είπε ότι «απάντησα σε αυτούς που εύχονταν να παθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».