Η Μαλέσκου μίλησε για τον εμμονικό «θαυμαστή» της: «Υπέγραφε ως ο άντρας μου...» (vid)

Newsroom
Η Μαλέσκου μίλησε για τον εμμονικό «θαυμαστή» της: «Υπέγραφε ως ο άντρας μου...» (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για έναν «stalker» που είχε στην Κρήτη και πώς το έζησε εκείνη τότε.

Με αφορμή την ιστορία με τον εμμονικό «θαυμαστή» της Άννας Κορακάκη και τα όσα ανήρτησε η Ολυμπιονίκης αναφέροντας τα όσα έζησε, η Ιωάννα Μαλέσκου διηγήθηκε την δική της ιστορία με έναν "stalker" στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Με αφορμή αυτό, να σας πω -κάτι πιο light βέβαια- το οποίο έχω εγώ να θυμηθώ στην Κρήτη, από άνθρωπο ο οποίος ξεκίνησε μέσω των social media. Αλλά και μέσα από επιστολές να εκφράζει τον θαυμασμό του μέχρι που έφτασε στο σημείο να επιδιώκει συναντήσεις στον χώρο εργασίας γιατί ευτυχώς δεν γνώριζε πού μένω. Κι αυτό είναι τραγικό και τραβηγμένο. Κατάλαβα ότι είχε πλάσει μια εικόνα για μένα, μέσα από την εκπομπή, μέσα από το μπρίο που έβγαζα τότε εγώ στην εκπομπή που παρουσίαζα. Μια πιο fun πλευρά μου. Μάλιστα υπέγραφε ως ο άνθρωπός μου, τελοσπάντων, ως ο άντρας μου. Μάλλον, για να το αντιστρέψω, ήμουν η γυναίκα της ζωής του».

«Άρχισε να με βομβαρδίζει στα social media, εκεί όμως μπήκα κι εγώ στη διαδικασία όμως... δεν είναι απλό, δεν είναι απλά ένα περιστατικό. Είναι επαναλαμβανόμενο. Κι όταν βλέπεις ότι όσο άκακος κι αν φαίνεται ένας άνθρωπος δεν ξέρεις μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει. Κι αυτό το λέω γιατί εγώ κινήθηκα με όλα αυτά τα οποία μπορείτε να φανταστείτε, αστυνομία κλπ.. Αυτά τα μέτρα που χρειάστηκε να λάβω, που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω σε σημείο να πρέπει να προστατέψω τον εαυτό μου...», τόνισε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.