Survivor: Ο Ατζούν «έριξε άκυρο» στον Σοϊλέδη για τον αγώνα ποδοσφαίρου, «δεν θα έρθω στην ομάδα σου» (vid)

Newsroom
Survivor: Ο Ατζούν «έριξε άκυρο» στον Σοϊλέδη για τον αγώνα ποδοσφαίρου, «δεν θα έρθω στην ομάδα σου» (vid)
Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είχε κέφια και θέλησε να πειράξει τους παίκτες ρωτώντας τους για τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ έδειξε με ποια ομάδα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, λέγοντας διακριτικά όχι στον Άρη Σοϊλέδη που τον ήθελε στην δική του.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο σημερινό (26/5) επεισόδιο του Survivor, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα γίνει ένας αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες.

Μάλιστα τους είπε ότι θα συμμετέχει και ο ίδιος και θα πάει σε όποια ομάδα τον θέλει. Ωστόσο, ανέφερε πως θα παίξει και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός.

Τότε ο Άρης Σοϊλέδης είπε στον Ατζούν: «Σε θέλουμε στην ομάδα μας, επειδή κάποιοι λένε πως σε όποια ομάδα παίζεις εσύ κερδίζεις. Άρα σε χρειαζόμαστε».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ατζούν: Όταν κοιτάζω αυτή την ομάδα, αισθάνομαι ότι τείνω πιο πολύ σ' αυτήν γιατί εσύ είσαι ποδοσφαιριστής, η Ασημίνα ποδοσφαιρίστρια...

Σοϊλέδης: Η ασημίνα παίζει μόνο ένα χρόνο

Ατζούν: Για μένα η Ασημίνα, είναι η Ασημίνα... Επίσης ο Ogeday είναι καλός τερματοφύλακας...

Σοϊλέδης: Ο Στάθης (από την άλλη ομάδα) ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Β' Εθνική.

Ατζούν: Εντάξει τότε θα το συζητήσουμε στο γήπεδο..

«Σας έλειψε ο Τάκης;»

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στους Τούρκους παίκτες είχε «θάψει» τους Έλληνες για τους επικούς τσακωμούς τους, ενώ είχε αναφερθεί περισσότερο στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος τότε δεν είχε αποχωρήσει.

Στο σημερινό (26/5) επεισόδιο θέλησε να τρολάρει τους Έλληνες παίκτες.

«Έχω μια ερώτηση για εσάς! Σας έλειψε ο Τάκης;» αναρωτήθηκε στα ελληνικά ο παραγωγός του Survivor. «Παναγία μου» είπε, αρχικά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Προσωπικά δεν μου έχει λείψει! Έχουμε καλή διάθεση στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι», είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Εμένα πάντως μου έλειψε...», τους είπε.