Πολυκατοικία στη Φλόριντα ξεφτιλίζει τους κακοπληρωτές ενοικιαστές (vid)

Newsroom
Πολυκατοικία στη Φλόριντα ξεφτιλίζει τους κακοπληρωτές ενοικιαστές (vid)
Έναν ιδιαίτερο τρόπο έχουν σκαρφιστεί οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων πολυκατοικίας στη Φλόριντα για να παίρνουν τα ενοίκιά τους.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συχνά οι ιδιοκτήτες σπιτιών που τα ενοικιάζουν είναι η μη έγκαιρη πληρωμή του ενοικίου. Στη Φλόριντα των ΗΠΑ ωστόσο, οι ιδιοκτήτες πολυκατοικίας αποφάσισαν να πάρουν μια δραστική λύση.

Τι έκαναν; Τοποθέτησαν έξω από την πολυκατοικία δύο πίνακες. Στον έναν έγραφε «οφειλόμενο ενοίκιο» και στον άλλο υπήρχαν όλοι οι αριθμοί των διαμερισμάτων, έχοντας κυκλωμένα όσα οι ενοικιαστές τους δεν είχαν πληρώσει. Το βίντεο αρχικά ανέβηκε στο facebook και στη συνέχεια στο TikTok όπου έγινε viral με 6 εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο ακούγεται κάποιος να λέει: «Ντροπιαστικό! Όχι μόνο έχουν αυτοκόλλητο που γράφει «οφειλόμενο ενοίκιο, αλλά αναγράφεται και σε ποιο διαμέρισμα δεν έχει πληρωθεί».

@therichexperince I AM DEAD 👏🏾😭😭😭😭 would be pisseeddd 😭😭😭😭 #fyp #funny ♬ original sound - тнerιcнeхperιnce💫

Το βίντεο είχε χιλιάδες σχόλια, με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν την διαφωνία τους για τον τρόπο που χρησιμοποιούν στην συγκεκριμένη πολυκατοικία έτσι ώστε να πιέσουν τους ενοικιαστές να δώσουν τα ενοίκια.