Επιβάτης της Easy Jet πλήρωσε 5 λίρες για το χειρότερο φαγητό αεροπορικής εταιρείας (vid)

Newsroom
Επιβάτης της Easy Jet πλήρωσε 5 λίρες για το χειρότερο φαγητό αεροπορικής εταιρείας (vid)
Απογοητευμένος έμεινε ένας επιβάτης με το σάντουιτς που του έφεραν κατά την διάρκεια της πτήσης του.

Ένας επιβάτης της Easy Jet έμεινε σοκαρισμένος με το «χειρότερο φαγητό αεροπορικής εταιρείας στην ιστορία», όπως είπε, το οποίο το πλήρωσε 5 λίρες.

Ο Άλεξ πετούσε από το Παρίσι για το Λονδίνο όταν ζήτησε να του σερβίρουν ένα σάντουιτς ψητών λαχανικών που είχε δει στο μενού. Μόνο που αυτό που είδε στο μενού δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η μπαγκέτα υποτίθεται ότι ήταν μέσα γεμάτη με κομμάτια κολοκυθιού και κόκκινες πιπεριές. Τα λαχανικά απλώνονταν σε όλο το μήκος της μπαγκέτας πάνω σε μια παχιά στρώση χούμους.

Όμως αυτό που του σέρβιρε η αεροσυνοδός ήταν μια μπαγκέτα, η οποία δεν είχε ελάχιστη γέμιση. Ο ίδιος φρόντισε να μοιραστεί ένα βίντεο στα social media γράφοντας: «Είναι το χειρότερο φαγητό αεροπορικής εταιρείας που έχετε δει ποτέ;».

Ο Άλεξ απογοητευμένος από το σάντουιτς ζήτησε από την αεροσυνοδό να του φέρει άλλο. Ωστόσο, όπως είπε και αυτό ήταν εξίσου κακό.

Ένας εκπρόσωπος της Easy Jet είπε στη Sun: «Γνωρίζουμε γι αυτό το βίντεο και θα το εξετάσουμε με τον προμηθευτή, καθώς φαίνεται ότι το προϊόν που σερβίρετε δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έχουμε για τα φαγητά και τα ποτά μας. Θα έρθουμε σε επαφή με τον πελάτη για να του ζητήσουμε συγγνώμη».