Απίστευτο ξύλο στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ: Πρώην παίκτης του NFL έκανε... ασήκωτο υπάλληλο της United Airlines (vid)

Newsroom
Απίστευτο ξύλο στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ: Πρώην παίκτης του NFL έκανε... ασήκωτο υπάλληλο της United Airlines (vid)
Μετά το καυγά ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας απολύθηκε.

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από επεισόδιο ξυλοδαρμού στο αεροδρόμιο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ. Υπάλληλος της United Airlines πιάστηκε στα χέρια με πρώην παίκτη του NFL, με αποτέλεσμα να απολυθεί στη στη συνέχεια από την εταιρεία του.

Στα πλάνα που κυκλοφορούν ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας αρχικά σπρώχνει τον 27χρονο Μπρένταν Λάνγκλεϊ, πρώην παίκτη των Ντένβερ Μπρόνκος και στη συνέχεια αρχίζει το... πάρτι.

Ο πρώην άσος του NFL εξαπολύει ένα σωρό γροθιές, κάτι που δεν πτοεί τον υπάλληλο, ο οποίος απαντάει με ένα χαστούκι. Η συνέχεια ωστόσο είναι εφιαλτική για τον υπάλληλο, καθώς δέχεται αλεπάλληλες γροθιές με αποτέλεσμα να καταλήξει αιμόφυρτος στο έδαφος. «Θες λίγες ακόμα; Θες κι άλλες;», του φωνάζει ο Λάνγκλεϊ.

Λίγο αργότερα ο πρώην παίκτης των Μπρόνκος συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης. Δεν είναι ξεκάθαρο από ποιον ξεκίνησε ο καυγάς, όμως από τα βίντεο φαίνεται πως ο Λάνγκλεϊ έριξε την πρώτη μπουνιά. Ο λόγος σύμφωνα με την Daily Mail ήταν επειδή χρησιμοποίησε αναπηρικό καροτσάκι για να μεταφέρει τις αποσκευές του αντί για καρότσι αποσκευών που κοστίζει 5 δολάρια.