Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν πήγα στον Μαραντόνα ήταν μόνο άντρες και μου έλεγαν “τί ήρθατε να κάνετε εδώ, πόσα χρήματα προσφέρετε;”» (vid)

Newsroom
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν πήγα στον Μαραντόνα ήταν μόνο άντρες και μου έλεγαν “τί ήρθατε να κάνετε εδώ, πόσα χρήματα προσφέρετε;”» (vid)
Η απίθανη ιστορία πίσω από τη συνέντευξη του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» του MEGA μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επεισοδιακή συνέντευξη με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης που της παραχώρησε ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. «Η συνέντευξη μου με τον Μαραντόνα ήταν μία από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής και της καριέρας μου. Όταν ήρθα για τον Μαραντόνα γελούσαν. Ήταν μόνο άντρες και μου έλεγαν «Κυρία Πασχαλίδου τί ήρθατε να κάνετε εδώ; Έπιασα συζήτηση με δυο ξένους που με ρώτησαν «πόσα χρήματα έχεις να προσφέρεις;», αποκάλυψε.

«Τους έδειξα ότι δεν είχα λεφτά στις τσέπες μου άλλα τους είπα για το κεφάλαιο που έχω γράψει για τον Μαραντόνα σε βιβλίο μου. Μου είπαν ότι προσέφεραν στον Μαραντόνα ογδόντα και εκατό χιλιάδες ευρώ και ότι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τη συνέντευξη. Όταν κατέβηκε ο Μαραντόνα είχαν μείνει όλοι οι άντρες κόκαλο, ξεκίνησα εγώ να του μιλάω, χάρηκε και με αγκάλιασε», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του Μαραντόνα και μου είπε πως θέλει να δώσει σε μένα συνέντευξη. Πήρα τηλέφωνο τα αφεντικά μου στην ΕΡΤ και δεν πίστευαν πως θα μου δώσει συνέντευξη ο Μαραντόνα. Έκανα μίση ώρα συνέντευξη στον Μαραντόνα πουλήθηκε σε 33 χώρες, και εγώ δεν την έχω καν στο αρχείο μου. Ξεκίνησα την συνέντευξη στον Μαραντόνα στα αγγλικά και βαρέθηκε, κόντευε να κοιμηθεί μόλις του μίλησα στα ισπανικά λύθηκε».