Σκωτσέζος ταξίδεψε 5.000 μίλια για να πάει σε ραντεβού που έκλεισε στο Tinder (vid)

Newsroom
Σκωτσέζος ταξίδεψε 5.000 μίλια για να πάει σε ραντεβού που έκλεισε στο Tinder (vid)
Από την Σκωτία βρέθηκε στις ΗΠΑ προκειμένου να συναντήσει την γυναίκα που γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Την τύχη του στο Tinder αναζήτησε ένας άντρας στην Σκωτία, όταν χώρισε τον περασμένο Ιανουάριο από την σύντροφό του. Ο 32χρονος Πάτρικ αφού έκανε εγγραφή στην ιστοσελίδα γνωριμιών έλαβε ένα μήνυμα από μια γυναίκα, με την οποία άρχισε να συνομιλεί.

Μόνο που η εν λόγω γυναίκα ήταν από τις ΗΠΑ και χρησιμοποιούσε μια λειτουργία, με την οποία μπορούσε να ταιριάξει με άτομα σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είχε αντίκτυπο στη χημεία τους, όπως αποδείχθηκε στην πορεία.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ο 32χρονος είπε στους ακόλουθούς του: «Τα πάμε πολύ καλά, οπότε έπειτα από μερικούς μήνες κουβέντας με προσκάλεσε στην Αμερική για να επισημοποιήσουμε την σχέση μας».

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του γεννήθηκε στο Οχάιο, ο 32χρονος τόνισε ότι ήταν η πρώτη φορά που θα ταξίδευε στις ΗΠΑ. Το ταξίδι του Πάτρικ ήταν από τη Γλασκώβη στο Δουβλίνο και από εκεί στο Σικάγο για να συναντήσει την Μπρίτζετ.

@paddycampbell685 Met a Bonnie lassie and I'm flying across the world to meet her. 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿➡️🇺🇲✈️ @fabledbridge #ScotinAmerica #scotland #fyp #foryoupage #tinderpassport #Scotland #longdistancerelationship #Chicago ♬ original sound - paddycampbell685

Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Μπρίτζετ, η οποία μοιράστηκε κι αυτή την ιστορία της στο λογαριασμό της στο TikTok. Είχε κι αυτή μια μακροχρόνια σχέση, η οποία έληγε πριν μερικούς μήνες, όταν ο πρώην φίλος της είπε ότι έπρεπε να κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

«Σκέφτηκα λοιπόν, εντάξει αφού το θέλεις θα κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Θα βρω έναν Σκωτσέζο και θα μετακομίσω στην Σκωτία. Έβαλα στο Tinder Passport μια καρφίτσα στο Εδιμβούργο, στη Γκλασκώβη και στο Φάλκιρκ για περίπου τρεις μέρες και γνώρισαν έναν υπέροχο Σκωτσέζο, που λεγόταν Πάτρικ και είναι ο πιο γλυκός τύπος», είπε από την πλευρά της η Μπρίτζετ.

@fabledbridge He literally flew 5,000 miles. There are good men out there. Maybe they’re just in Scotland. #AmericaninScotland #ScotinAmerica #scotlandtiktok #fyp #foryoupage #tinderpassport #longdistancerelationship ♬ original sound - Bridget Kelly

Τελικά ο Πάτρικ έκανε μια απόσταση 5.000 μίλια και συνάντησε στο Σικάγο την Μπρίτζετ, η οποία τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο. «Πέταξε 5.000 μίλια. Τελικά υπάρχουν και καλοί άντρες εκεί έξω. Ίσως βρίσκονται απλώς στη Σκωτία», σχολίασε η Αμερικανίδα, ανεβάζοντας μερικά βίντεο από τις στιγμές της με τον Πάτρικ.

@fabledbridge Update on the First Date with my Scottish Beau 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿. Easily the best date I’ve ever been on. @paddycampbell685 #AmericaninScotland #ScotinAmerica #scotlandtiktok #fyp #foryoupage #tinderpassport #Scotland #longdistancerelationship #Chicago ♬ original sound - Whatsername