Μπισμπίκης, Στάνκογλου και Πανταζάρας στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό: «Τρελαμένοι» με τη νίκη, πανηγύρισαν έξαλλα (vid)

Newsroom
Μπισμπίκης, Στάνκογλου και Πανταζάρας στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό: «Τρελαμένοι» με τη νίκη, πανηγύρισαν έξαλλα (vid)
Οι επώνυμοι φίλοι του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη του τριφυλλιού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας χτες (21/5) επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ και αρκετοί ήταν οι επώνυμοι από τον πολιτικό, αθλητικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο, που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν και οι γνωστοί ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου, Αργύρης Πανταζάρας και Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι είδαν παρέα το παιχνίδι και το μοιράστηκαν στα social media.

Μπισμπίκης Πανταζάρας

Άλλωστε ο Γιάννης Στάνκογλου έχει εκφράσει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό πολλές φορές, ενώ όταν είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Gazzetta είχε αποκαλύψει πως: «Στο γκολ του Βαζέχα με τον Άγιαξ τα πέταξα όλα, πίτσες μπύρες έφτασαν στο ταβάνι».

Όσο για τον Αργύρη Πανταζάρα, είναι επίσης οπαδός του τριφυλλιού, και μάλιστα έχει υποδυθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ντοκιμαντέρ της ομάδας μπάσκετ τωων «πράσινων», «Ταξίδι στ' αστέρια».

Μαζί με τους Στάνκογλου και Πανταζάρα, ήταν και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, o οποίος έχει αποκαλύψει: «Ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού, έχω παίξει ξύλο».

Όπως είναι φυσικό, μετά το σφύριγμα της λήξης, όλοι μαζί πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Πανταζάρας Στάνκογλου

Μάλιστα η μπύρα του Γιάννη Στάνκογλου μάλλον έφτασε.... ξανά στο ταβάνι, όπως φαίνεται στο instagram story του.