Δύο γυναίκες μαλώνουν σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ επειδή η μία άδειασε όλο το ράφι με το βρεφικό γάλα (vid)

Newsroom
Δύο γυναίκες μαλώνουν σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ επειδή η μία άδειασε όλο το ράφι με το βρεφικό γάλα (vid)
Στο βίντεο φαίνεται το καρότσι της Αμερικανίδας να είναι γεμάτο με μπουκάλια από βρεφικό γάλα.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο TikTok με δύο γυναίκες να μαλώνουν σε σούπερ μάρκετ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ επειδή η μία άδειασε το ράφι με το βρεφικό γάλα.

Η γυναίκα που βγάζει το βίντεο έγινε έξαλλη όταν είδε μια άλλη γυναίκα να έχει γεμίσει το καρότσι της με όλο το βρεφικό γάλα αφήνοντας άδεια τα ράφια με το συγκεκριμένο προϊόν. Η γυναίκα που είχε πάρει όλο το γάλα ισχυρίστηκε ότι το χρειαζόταν.

«Δεν πιστεύεις ότι το χρειάζομαι κι εγώ;», την ρώτησε η γυναίκα που έβγαλε το βίντεο. «Μόλις άδειασες τα ράφια παίρνοντας όλο το γάλα», συνέχισε. «Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει έλλειψη», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά η γυναίκα που είχε αδειάσει το ράφι με το γάλα δεν πτοήθηκε και έφυγε, αφήνοντας την άλλη με άδεια χέρια. Οι χρήστες του TikTok εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι ο αγοραστής θα μπορούσε ενδεχομένως να μεταπωλήσει το προϊόν σε υψηλότερη τιμή.

@chopnedits My younger sister, first time mother… and this is the crap young mothers deal with. #youngmothers #roevswade #formula ♬ original sound - Chopnedits